Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Γειά χαρά ...

Για τα σημερινά του Τσάμπιονς Λιγκ βλέπω μόνο το διπλό της Ρόμα λόγω απόδοσης.

Βασιλεία-Ρόμα (2) στο 2,3

Σήμερα πέρα από τσου-λου όμως έχουμε και Βραζιλία, ένα πρωτάθλημα που έχουμε ασχοληθεί πολύ από αυτό το μπλόγκ, όπου πλησιάζει το τέλος και το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο.

Πάμε να δουμέ κάποια ματσάκια ...

Ντέρμπυ ουραγών θα γίνει στο Σαο Πάολο ανάμεσα στην Γκουαρανί και την Ατλετικο Μινέϊρο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται οριακά έξω από την ζώνη του υποβιβασμού και παίζουν κόντρα στην Μινέϊρο όπου είναι ένα βαθμό κάτω και βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στην Serie B. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το μάτς είναι τελικός και για τους δύο. Λόγω φόρμας αλλά και φανέλλας δίνω προβάδισμα στο διπλό που πληρώνει πολύ καλά. Αξίζει να αναφέρω ότι η τιμή του άσσου είναι πάρα πολύ χαμηλή στην ελληνική εταιρεία σε σχέση με τις τιμές που κυκλοφορούν έξω.

Γκουαρανί-Ατλετικο Μινέϊρο (2) στο 2,8

Ένα άλλο παιχνίδι που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον είναι αυτό ανάμεσα στην Γκοϊάς και την Γκρέμιο. Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να σωθούν ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει το μεγάλο come back και διεκδικούν μια θέση για το επόμενο κόπα Λιπερταδόρες. Σε αυτό το μάτς δεν θα μπλέξω με σημείο αλλά θα ποντάρω στα πολλά γκολ.

Γκοϊάς-Γκρέμιο (όβερ) στο 1,6

Καλή μας επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: