Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΜΑΤΣΑΡΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Γειά χαρά ...

Το νέο κουπόνι απαρτίζεται, κυρίως, από τα μάτς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και όπως είναι λογικό καλούμαστε να ποντάρουμε σε σημεία που έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Προσωπικά θα συνεχίσω, στα ευρωπαϊκά μάτς, να κυνηγάω μεγάλες αποδόσεις με λίγα χρήματα καθώς τα "στανταράκια" σε αυτούς τους θεσμούς συνήθως μας στέλνουν αδιάβαστους.

Στο σημερινό πρόγραμμα την παράσταση κλέβει το μάτς ανάμεσα στην Τότεναμ και την Ίντερ. Οι δύο ομάδες την προηγούμενη αγωνιστική προσέφεραν θέαμα με το τελικό σκορ 4-3 να είναι το σκορ της αγωνιστικής. Σήμερα δεν αναμένω να επαναληφτεί το ίδιο σκηνικό, εκτός βέβαια αν έχουμε πάλι καμία κόκκινη από το πρώτο πεντάλεπτο.

Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι οι δύο ομάδες βολεύονται με την ισοπαλία. Αν σήμερα έρθει χ αυτό το μάτς και στο άλλο παιχνίδι του ομίλου γίνει το αναμενώμενο, δηλαδή κερδίσει η Βέρντερ, ο όμιλος θα είναι ως εξής : Ίντερ 8 Τότεναμ 5 Βέρντερ 5 Τβέντε 2. Την επόμενη αγωνιστική έχουμε τα μάτς Τότεναμ-Βέρντερ και Ίντερ-Τβέντε πράγμα που σημαίνει ότι με ισοπαλία σήμερα και νίκη των δύο την επόμενη αγωνιστική καθαρίζει η πρόκριση από την 5η αγωνιστική.

Με την λογική αυτή (του παραλόγου) ποντάρω ...

Τότεναμ-Ίντερ (χ) στο 3,2

Καλή μας επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: