Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Η ευκαιρία της!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Ματσάρα αναμένω σήμερα στο Όλντ Τράφορντ ανάμεσα στην Μαν.Γιουν και την Μαρσέϊγ, όχι τόσο πολύ για την ποιότητα του αλλά για το πάθος που περιμένω να δείξουν οι δύο ομάδες.


Στοιχηματικά τα λίγα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο (ή τα 2-3 γκολ) αλλά λέω να το πάω ένα βήμα παραπέρα και να ρισκάρω με το χ2 της Μαρσέϊγ.


Οι Γάλλοι δείχνουν να είναι σε καλή φόρμα και κυρίως έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά το διπλό που έκαναν στην έδρα της Ρεν. Επίσης πάνε κομπλέ στην Αγγλία με εξαίρεση την απουσία του Μπραντάο, που πιστέψτε με και αυτό θετικό είναι καθώς η επίθεση της ομάδας είναι πολύ καλύτερη χωρίς αυτόν.


Από την άλλη πλευρά η Μαν.Γιουν. πέρασε στους 4 του κυπέλλου και έδωσε ένα τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα. Η αλήθεια είναι ότι αν και δεν με ενθουσιάζει η φετινή Γιουνάϊτεντ έχει τον τρόπο, όπως πάντα, να παίρνει αυτό που θέλει και σίγουρα στο αποψινό μάτς έχει τον πρώτο λόγο. Απών θα είναι ο Φέρντιναντ και αμφίβολος ο Νάνι (μάλλον θα προλάβει).


Θα το πάρω το ρίσκο στο χ2, αν και γνωρίζω πολύ καλά ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η εμπειρία των "μπέμπηδων" να μετρήσει και να έχουν σκορ πρόκρισης από το ημίχρονο. Ποντάρω πολλά στο Ντεσάμπ καθώς τον θεωρώ εξαιρετικό προπονητή. Όχι βέβαια πως ο άλλος δεν είναι...Θεωρώ ότι όσο περνάει ο χρόνος και το μάτς θα είναι 0-0, περισσότερο πιθανό θα είναι το 0-1 παρά το 1-0. Βέβαια και το 0-0 δεν θα μας χαλάσει, καθώς και θα πληρωθούμε και θα δούμε παράταση.


Συνεπώς ...


Μαν.Γιουν.-Μαρσέϊγ (X2) (2-1)


Καλή μας επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: