Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ


Γειά χαρά ...

Χωρίς ψυχολογία μετά το χθεσινό φιάσκο (0/5), jack-pot ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το θα προσπαθήσω σήμερα να αλλάξω το κλίμα.

Πρώτη στάση θα κάνω στο Μπριτάνια όπου η Στόουκ παίζει κόντρα στην Μαν.Γιουν. Αυτό το μάτς είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες, ίσως και η τελευταία, των "μπέμπηδων" να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου και για αυτό τον λόγο θα ποντάρω στο διπλό.

Στόουκ-Μαν.Γιουν (2) στο 1,6

Δεύτερη επιλογή θα είναι το διπλό της Σάο Πάολο στην έδρα της Σεαρά. Μεσοβδόμαδα βγήκε απόφαση όπου λέει ότι η Βραζιλία θα έχει +1 ομάδα στο νέο κόπα Λιπερταδόρες (6 στο σύνολο). Ήδη η Ιντερνασιονάλ και η Σάντος έχουν εξασφαλίσει τις δύο θέσεις και εκτός συγκλονιστικών εξελίξεων οι άλλες τρεις θα πάνε στην Κορίνθιανς, στην Φλουμινένσε και στην Κρουζέϊρο, οπότε μένει μια διαθέσιμη για την οποία θα παλέψουν η Σάο Πάολο, η Γκρέμιο και η Ατλέτικο Παραναένσε. Στο σημερινό πρόγραμμα η Σάο Πάολο έχει το ευκολότερο (θεωρητικά) έργο αφού κοντράρεται με μια ομάδα που είναι ουσιαστικά αδιάφορη. Αναμένω ένα μάτς με αργό ρυθμό (όπως τα περισσότερα της Σεαρά) όπου αν ρισκάρουν λίγο οι "τρικολόρ" μπορούν να πάρουν το τρίποντο.

Σεαρά-Σάο Πάολο (2) στο 2,6

Ένα άλλο σημείο που καλοβλέπω είναι ...

Καβάλα-Εργοτέλης (1) στο 1,95

Καλή μας επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: