Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑΣ


Γειά χαρά ...

Δευτέρα σήμερα και το κουπόνι έχει αναμετρήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον, με τον αγώνα που ξεχωρίζει να είναι αυτός ανάμεσα στην Νάπολι και την Μίλαν αν και δεν αξίζει να ασχοληθούμε στοιχηματικά καθώς το μάτς είναι μια ωραιότατη τριπλή.

Το μόνο που θα κρατήσω από τα σημερινά είναι ο άσσος της Άουε κόντρα στην Ομπερχάουζεν. Οι γηπεδούχοι έχουν μια από τις δυνατότερες έδρες της κατηγορίας και πιστεύω ότι έχουν τον πρώτο λόγο στο μάτς.

Συνεπώς ...

Άουε-Ομπερχάουζεν (1) στο 1,85

Στον στοιχηματικό απόηχο του ΣΚ αξίζει να αναφέρθεί αυτό το 2-3 της Προυντέντε κόντρα στην Σάντος. Πολύ παράξενο αποτέλεσμα ... και με ανατροπή από 2-0!!!

Όσον αφορά το εγχώριο πρωτάθλημα, σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός όπου δείχνει πάρα πολύ κακό πρόσωπο και από ότι φαίνεται το αποτέλεσμα στο ντέρμπυ του Σαββάτου θα κρίνει πολλά. Βέβαια αυτό δεν είναι είδηση καθώς η ομάδα με τις εμφανίσεις της έδειχνε τι θα ακολουθήσει απλά τώρα ήρθαν τα μεγάλα μάτς και πλέον το όλο θέμα είναι "χειροπιαστό". Για να δούμε τι μπορεί να αλλάξει ... αν και οι στόχοι για την φετινή χρονιά σιγά σιγά κάνουν φτερά.

Καλή τύχη στις επιλογές σας!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

pianw 5 sta 6 metrias duskolias paixnidia kai perimenw thn santos .. menw ksupnios to vradu k vlepw 2-0 sto hmixrono .. k arxi2w k metraw kerdh :-p , ksekinaei to 2o half kai me stelnei koyva.. sok pragmatiko