Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ...









Από ότι φαίνεται ξεκίνησε καλά το Σάββατο αφού η Ντούισμπουργκ κερδίζει 4-1 αυτή την ώρα την Ίνγκολσταντ και κέρδιζε από ημίχρονο 3-1. Μην λέω μεγάλα λόγια γιατί στοίχημα είναι και έχουμε δει πολλά. Μακάρι να λήξει έτσι και να πληρωθούμε.


Πάμε στα υπόλοιπα μάτς της ημέρας ...


Από χτες είχα αποφασίσει να ρίξω την Βόλφσμπουργκ και μάλιστα από ημίχρονο. Τελικά άλλαξα γνώμη και έριξα την Ντούισμπουργκ που πλήρωνε στην ίδια απόδοση. Τον άσσο της Βόλφσμπουργκ τον βάσιζα στην εικόνα που είχα δει στο δεύτερο ημίχρονο με την Μπάγερν όπου άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία. Βέβαια σε εκείνο το ημίχρονο είχε μπει ο Μισίμοβιτς και είχε αλλάξει όλη την εικόνα των "λύκων". Σήμερα ο Βόσνιος είναι εκτός αποστολής καθώς χτες αποκτήθηκε ο Ντιέγκο και αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα βασικός. Δεν λέω καλός ο Ντιέγκο αλλά δεν ξέρω αν με το καλημέρα θα βγάλει μάτια. Πέρα από αυτό βέβαια, πιστεύω ακόμα τον άσσο αλλά δεν θα τον ποντάρω δυνατά.


Ένα άλλο μάτς που θα ποντάρω από την Μπουντεσλίγκα θα είναι αυτό ανάμεσα στην Βέρντερ και την Κολωνία. Το ποντάρισμά μου σε αυτό το μάτς θα είναι το όβερ, για τους γνωστούς λόγους ... Γερμανικό πρωτάθλημα και Βέρντερ συνήθως έχουν όβερ.


Συνεπώς η δυάδα μου ...


Βόλφσμπουργκ-Μάϊντζ (1) στο 1,53 (3-4)
Βέρντερ Βρέμης-Κολωνία (όβερ) στο 1,53 (4-2)
1/2
Επίσης θα ρισκάρω και με το 2 draw no bet στον αγώνα ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό Βόλου. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε μια παράξενη εβδομάδα και σήμερα καλείται να αντιμετωπίσει μια καλή και φιλόδοξη ομάδα. Πιστεύω ότι αξίζει η κόντρα.


Πανιώνιος-Ολυμπιακός Βόλου (2 draw no bet) στο 3,4 (0-1)
ΤΑΜΕΙΟ
Καλή μας επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: