Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΡΙΣΚΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ




Καλησπέρα σε όλους. Καλή ήταν η χθεσινή μέρα και αν η Βόλφσμπουργκ δεν είχε αυτοκτονήσει( από 3-0 έγινε 3-4) θα είχαμε το απόλυτο.


Παμε στα σημερινά με αρκετό ρίσκο ...


Θα ξεκινήσω από την Σούπερ Λιγκ και με τον αγώνα ανάμεσα στην Κέρκυρα και την ΑΕΚ που θα γίνει στο Παμπελοποννησιακό στάδιο. Προσωπικά αναμένω ένα κλειστό παιχνίδι το οποίο πιστεύω ότι θα κερδίσει η ΑΕΚ στις λεπτομέρειες. Ποντάρω στο χημ/2τελ που πληρώνει κοντά στο 4.


Πάμε τώρα σε ένα μάτς του Καμπιονάτο όπου μάλλον θα κυνηγήσω φαντάσματα. Αναφέρομαι στον αγώνα ανάμεσα στην Φιορεντίνα και την Νάπολι. Οι "βιόλα" παίζουν με αρκετές απουσίες και με νέο προπονητή. Πέρα από αυτά όμως η εντεκάδα της θα είναι ανταγωνιστική και θα διεκδικήσει ότι καλύτερο. Από την άλλη η Νάπολι έχασε μεσοβδόμαδα τον Κουαλιαρέλα, ο οποίος μεταγράφηκε στην Γιουβέντους, γενικά όμως δεν αντιμετωπίζει μεγάλα αγωνιστικά προβλήματα. Αν και η λογική λέει Χ2, προσωπικά θα ποντάρω τον άσσο. Πιστεύω ότι η Φιόρε θα βρεί τον τρόπο να πάρει το τρίποντο μέσα στην δυνατή της έδρα, το Αρτέμιο Φράνκι. Σύμμαχός μας είναι και η παράδοση αν και σαν επιλογή είναι κόντρα στην λογική.


Συνεπώς ...


Κέρκυρα-ΑΕΚ (χημ/2τελ) στο 4


... και ...


Φιορεντίνα-Νάπολι (1) στο 2,2


Καλή μας επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: