Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΤΕΛΙΚΟΣ ΛΙΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του μπλογκ. Μετά από ολιγοήμερη αποχή από το στοίχημα, επιστρέφω σήμερα με τον τελικό του Λιπερταδόρες.


Αρχικά να αναφέρω ότι το Λιπερταδόρες έχει διπλούς τελικούς ανάμεσα στις δυο φιναλίστ. Επίσης ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ δεν μετράει και αν έχουμε ισορροπία μετά και τον δεύτερο αγώνα θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί πέναλτυ.


Ο φετινός τελικός είναι ανάμεσα στην Τσίβας Γουαδαλαχάρα, από το Μεξικό, και την Ιντερνασιονάλ, από την Βραζιλία. Στα παράξενα είναι ότι η Τσίβας δεν ανήκει στην ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής, την Conmebol καθώς είναι ομάδα του Μεξικο. Επίσης ο απόψινός τελικός θα είναι ο πρώτος τελικός Λιπερταδόρες που θα γίνει σε συνθετικό χλωροτάπητα, καθώς σήμερα οι Μεξικανοί θα εγκαινιάσουν το καινούργιο τους γήπεδο.


Στα προγνωστικά, αναμένω κλειστό παιχνίδι καθώς υπάρχει και δεύτερο μάτς. Προσωπική μου άποψη είναι όμως ότι η Ιντερνασιονάλ είναι καλύτερη ομάδα και θα σηκώσει την κούπα, για αυτό θα ρισκάρω σε σημερινή νίκη της που καλοπληρώνει.


ΤΣΙΒΑΣ-ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ (2) στο 3,2 (1-2)
TAMEIO
Καλή μας επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: