Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Oracle Octopus

Καλησπέρα φίλοι μου!
Τελείωσε και η ημιτελική φάση του Παγκοσμίου κυπέλλου με τους "Οράνιε" και τους "Φούριος Ρόχας" ,να φτάνουν στον τελικό και να διεκδικούν το πρώτο παγκόσμιο κύπελλο της ιστορίας τους.Πλέον είμαστε πολύ κοντά και στις αρχικές μας προτάσεις για τον πρώτο σκόρερ και για τον παγκόσμιο πρωταθλητή . Στα χθεσινά παιχνίδια είχαμε άλλα δύο ταμεία από το Arpaktiko και τον Kotsila και έτσι κλείσαμε και αυτή τη φάση με ένα πολύ θετικό τρόπο!!! Σήμερα δεν θα ασχοληθώ με τα παιχνίδια του Europa League και γενικά μέχρι και το τέλος του Μουντιάλ δεν θα ασχοληθώ στοιχηματικά με άλλα παιχνίδια!
Ένα άλλο θέμα το οποίο είναι πραγματικά τρελό είναι το χταπόδι "γκουρού"! Τι γίνεται με αυτό το χταπόδι δεν μπορώ να καταλάβω....μάντεψε σωστά όλα τα αποτελέσματα της εθνικής Γερμανίας κατά την διάρκεια του Μουντιάλ, χωρίς να πέσει έξω στις προβλέψεις του ούτε μία φορά! Απίστευτο!!!
Μάλιστα και τις δύο φορές που έχασαν τα "πάντσερ" στην διοργάνωση έπεσε μέσα ο Πόλ, απογοητεύοντας συγχρόνως του Γερμανούς οπαδούς! Δείτε και το σχετικό βίντεο πριν την έναρξη του χθεσινού ημιτελικού.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: