Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Ο πρώτος Ημιτελικός


Καλησπέρα, το Μουντιάλ φτάνει προς το τέλος του, αλλά εμείς ελπίζω να συνεχίσουμε την τρελή ρέντα μας με τα 5 συνεχόμενα ταμεία και να κάνουμε άλλο ένα σήμερα.....


Απόψε το βράδυ έχουμε τον πρώτο ημιτελικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με την Ουρουγουάη να αντιμετωπίζει τους "Οράνιε" . Ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση πιστεύω ότι το έχουν οι Ολλανδοί, με τις τιμές του διπλού να τις συναντάμε από το 1.50 μέχρι και το 1.70. Σε ορισμένες στοιχηματικές εταιρίες του εξωτερικού, το διπλό της Ολλανδίας έχει μία ανοδική τάση.....


Τα πράγματα και σήμερα και αύριο πιστεύω ότι θα είναι πολύ δύσκολα, διότι μιλάμε για ημιτελικούς παγκοσμίου κυπέλλου και οι παίχτες θα τα δώσουν όλα! Η ομάδα του Ταμπάρες έχει δείξει σε όλη την μέχρι τώρα πορεία της, ότι διαθέτει μία πολύ αξιόμαχη ομάδα, με παίχτες μαχητές, που δεν τα παρατάνε ποτέ! Μέχρι στιγμής δεν έχει δεχτεί πάνω από ένα γκολ η άμυνα του Μουσλέρα, ενώ η επίθεση της σκοράρει σε όλα τα ματς, εκτός της πρεμιέρας. Ωστόσο σήμερα η "Σελέστε" δεν θα έχει στην επιθετική της γραμμή τον Σουάρες(λόγω τιμωρίας) , οπότε όλο το βάρος θα πέσει πάνω στον Φορλάν!!!


Από την άλλη οι ομάδα του Φαν Μάβρικ, πολύ αθόρυβα έχει φτάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης και πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στο τελικό! Με τους Σνάιντερ και Ρόμπεν να συνεχίζουν στην ίδια εκπληκτική τους απόδοση, η "Σελέστε" δεν θα έχει εύκολο βράδυ....ωστόσο οι Ολλανδοί σήμερα θα έχουν και αυτοί δύο πολύ σημαντικές απουσίες, αφού θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας ο Φαν ντερ Βιλ και ο Ντε Γιονκγ, δύο βασικότατοι παίχτες στην μέχρι τώρα πορεία τoυς.


Στα στοιχηματικά τώρα, εγώ καταρχήν θα πάω με το Χ-2 πληρωμένο, και τα 2-3 γκόλ τα οποία τα βρίσκουμε στην απόδοση του 1.70 (Μέχρι στιγμής έχουν παιχτεί 8 εκατομμύρια στο παιχνίδι, από τα οποία τα 6 έχουν παιχτεί πάνω στο διπλό).Επίσης ένα καλό σημείο στο διαδίκτυο πιστεύω ότι είναι να είναι το σημείο Χ  είτε ημίχρονο είτε τελικό στη απόδοση του  1.60.Τέλος όπως έχω κάνει σε όλα τα παιχνίδια της Ουρουγουάης και με πληρώνει πάντα, είναι να παίξω να σκοράρει ο Φορλάν( ο Σουάρες δεν παίζει αυτή τη φορά) και θα παίξω και να σκοράρει ο Ρόμπεν στις αποδόσεις του 3.00 και του 2.40 αντίστοιχα!

Πιθανές συνθέσεις:
Ουρουγουάη (Οσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Λουγκάνο, Βικτορίνο, Γκοντίν, Μαξιμιλιάνο Περέιρα, Πέρες, Αραβέλο, Καβάνι, Φερνάντες, Αμπρέου, Φορλάν. 

Ολλανδία (Μπερτ Φαν Μαρβικ): Στεκέλενμπουργκ, Μπουλαρούζ, Χέιτινγκα, Ματάισεν, Φαν Μπρόνκχορστ, Κάιτ, Φαν Μπόμελ, Ντε Ζέουβ, Ρόμπεν, Σνάιντερ, Φαν Πέρσι.





Οπότε έχουμε συνοπτικά.....

Ουρουγουάη-Ολλανδία --> Χ-2(πληρωμένη)  /  2-3 γκόλ  / Χ (είτε ΗΜ είτε ΤΕΛ) / Να σκοράρει ο Φορλάν και ο Ρόμπεν     (Χ ΗΜ)   (2-3)
TAMEIO

Καλή τύχη!
ΠΑΡΤΕ 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ




Δεν υπάρχουν σχόλια: