Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

"ΣΕΛΕΣΤΕ" ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ...


Γειά χαρά. Μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία και σήμερα το βράδυ θα γνωρίζουμε τον ένα από τους δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού.


Στις 21:30 στο Κέϊπ Τάουν θα γίνει η σέντρα στον αγώνα ανάμεσα στην Ουρουγουάη και την Ολλανδία. Οι τιμές που κυκλοφορούν στο διπλό είναι ΑΣΤΕΙΕΣ. Ίσως να είναι πρώτη φορά που σε ημιτελικό ομάδα πληρώνει τόσο χαμηλά. Σίγουρα οι Ολλανδοί είναι το φαβορί και έχουν ποιοτικότερη ομάδα αλλά δεν δικαιολογείται τόσο μεγάλη διαφορά στα σετ των αποδόσεων.


Οι Ολλανδοί βέβαια πέταξαν εκτός διοργάνωσης την Βραζιλία και αυτόματα έγιναν μεγάλο φαβορί για την είσοδο στον τελικό. Μην ξεχνάμε όμως με ποιά ομάδα παίζουν. Η Ουρουγουάη, έστω και στο μακρινό παρελθόν, έχει σηκώσει δύο παγκόσμια κύπελλα που οι Ολλανδοί ούτε στα καλύτερά τους δεν σήκωσαν την κούπα. Επίσης η Ουρουγουάη, μαζί με την Αργεντινή, είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στο Κόπα Αμέρικα με 14 κατακτήσεις. Μιλάμε για μια χώρα η οποία παράγει ποδόσφαιρο και εδώ που τα λέμε σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο δεν έχει βγάλει μάτια αλλά έχει δείξει ότι δεν χάνει καθόλου εύκολα και πουλάει ακριβά το τομάρι της.


Δέχομαι ότι οι Ολλανδοί είναι το φαβορί αλλά θα τους κοντράρω, πρώτον γιατί δεν με έχουν πείσει και δεύτερον γιατί αναμένω τους Ουρουγουανούς να ματώσουν την φανέλα για την πρόκριση.


Συνεπώς ποντάρω ...


ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ (1Χ διπλή ευκαιρία) κοντά στο 2,2    (2-3)


Καλή μας επιτυχία!!!
ΠΑΡΤΕ 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: