Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Αρχίζουν οι προημιτελικές μάχες



Γεια σας, επιστροφή σήμερα στα του Μουντιάλ με 2 αγώνες για την προημιτελική φάση.Στις 17.00 έχουμε το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στην Ολλανδία και τη Βραζιλία και στις 21.30 έχουμε τη μάχη δύο ομάδων που λίγοι θα περίμεναν σε αυτή τη φάση,Ουρουγουάη εναντίον Γκάνα! Η Γκάνα είναι και η μοναδική εκπρόσωπος της Αφρικανικής ζώνης σε αυτή τη φάση....

Η Βραζιλία μέχρι και τη φάση των 16 δεν μας είχε δείξει και τρομερά πράγματα,αλλά στο παιχνίδι με τη Χιλή μας έδειξε γιατί την θεωρούν πολλοί ως το μεγαλύτερο φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς!Από την άλλη οι Ολλανδοί, χωρίς να παίξουν το φαντεζί ποδόσφαιρο, εύκολα και αθόρυβα προχωράνε και πάνε πολύ καλά!Ειδικά τώρα που γύρισε υγιής και ο Ρόμπεν, εμφανίζονται ακόμα πιο δυνατοί και απειλητικοί.....Το παιχνίδι το περιμένω με ιδιαίτερη ανυπομονησία καθώς θεωρώ ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.....δεν θα πάω ούτε εγώ με κάποιο σημείο παρά μόνο με τα 2-3 γκόλ τα οποία τα βρίσκουμε στην απόδοση του 1.75.

Στο βραδινό παιχνίδι τα πράγματα πιστεύω ότι είναι και εκεί λίγο αμφίρροπα. Η Ουρουγουάη μπορεί να έχει καλύτερη ομάδα, αλλά οι Γκανέζοι έχουν φτιάξει ένα σφικτό σύνολο στην άμυνα, με παίχτες τρεχαντήρια και καλή τεχνική κατάρτιση! Εξίσου καλή αμυντική γραμμή έχει και η Ουρουγουάη, η οποία έχει δεχτεί μέχρι τώρα μόλις ένα γκολ και σε συνδυασμό με την πολύ δυνατή επιθετική της γραμμή, καταφέρνει και προχωρά! Σε αυτό το παιχνίδι σίγουρα οι περισσότεροι οπαδοί θα είναι με το μέρος της Γκάνας αλλά εύκολα ή δύσκολα πιστεύω ότι ο Φορλάν και οι συμπαίκτες του, θα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση! Δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει στη κανονική διάρκεια,στη παράταση ή στα πέναλτι,άλλα πιστεύω ότι θα περάσουν!Έτσι σε αυτό το παιχνίδι θα πάω με τα λίγα γκόλ στην απόδοση του 1.50 και πάνω, στην πρόκριση της Ουρουγουάης στην απόδοση του 1.45 και τέλος θα ποντάρω ξανά,όπως κάνω σε κάθε αγώνα της Ουρουγουάης και επιβεβαιώνονται, να σκοράρουν στο ματς οι Φορλάν και Σουάρες με αποδόσεις 2.30 και 2.40 αντίστοιχα!

Ολλανδία-Βραζιλία --> 2-3 γκόλ    (2-1)
TAMEIO
Ουρουγουάη-Γκάνα --> Under 2.5 / Πρόκριση Ουρουγουάης / Να σκοράρουν οι Φορλάν-Σουάρες         (1-1)
TAMEIO
Καλή τύχη!
ΠΑΡΤΕ 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: