Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ...


Καλημέρα σε όλους τους φίλους του blog. Μετά από δυο ημέρες ρεπό, το μουντιάλ επιστρέφει με την φάση των προημητελικών. Σήμερα έχουμε τα δύο από τα τέσσερα παιχνίδια.


Πάμε στο πρώτο χρονικά, ανάμεσα στην Ολλανδία και την Βραζιλία. Στο μάτς αυτό βλέπω Βραζιλία αλλά δεν θα ποντάρω στο διπλό καθώς το περίμενα παραπάνω του 2. Σίγουρα η "σελεσάο" είναι το φαβορί καθώς διαθέτει ποιότητα και νομίζω ότι είναι ένα κλικ πάνω από τους Ολλανδούς. Το στοιχείο όμως που για εμένα είναι πολύ σημαντικό και δίνω προβάδισμα στην Βραζιλία είναι η σοβαρότητα που έχει δείξει. Ο Ντούνγκα έχει πολύ συγκεκριμένο πλάνο και μέχρι τώρα παίρνει από τους παίχτες του αυτό που θέλει στο γήπεδο. Από την άλλη η Ολλανδία δεν με έχει συγκινήσει σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο. Σαφώς έχει παίχτες με ποιότητα αλλά κάτι με χαλάει. Πιστεύω ότι η Βραζιλία εύκολα ή δύσκολα θα περάσει αλλά δεν έχω διάθεση να ποντάρω κάτι σε αυτό το ματς.


Πάμε τώρα στην αγαπημένη "Σελέστε". . .


Στο Γιοχάνεσμπουργκ έχουμε την κόντρα των αουτσάϊντερ, ανάμεσα στην Ουρουγουάη και την Γκάνα. Προσωπικά έχω μεγάλη συμπάθεια στην ομάδα της Ουρουγουάης, όπως και ο Κουβανός. Αλλά πέρα από αυτό, αν κάποιος το δεί ψυχρά η παρέα του Φορλάν είναι απλά καλύτερη ομάδα. Ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και παίζει με ουσία. Η Γκάνα μου είναι πολύ συμπαθής και έχει καλούς παίχτες αλλά θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν αποκλείσει την Ουρουγουάη. Μην ξεχνάμε ότι η "Σελέστε" στο μακρινό παρελθόν έχει σηκώσει δύο παγκόσμια κύπελλα και αυτό από μόνο του της δίνει μια άλλη δυναμική. Ποντάρω στον άσσο.


Συνεπώς ...


ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΓΚΑΝΑ (1) κοντά στο 2,1   (1-1)


Καλή μας επιτυχία!!!


ΠΑΡΤΕ 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: