Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Ματς τελικού

Καλησπέρα σας! Εκπληκτική ήταν και η χθεσινή μέρα μας, αφού καταφέραμε και περάσαμε αρκετά και καλά σημεία και κάναμε το 6 συνεχόμενο ταμείο μας από  αυτή εδώ τη στήλη!!Σε καλή μεριά σε όσους ακολούθησαν για άλλη μία φορά!


Σήμερα συνεχίζουμε με τον δεύτερο ημιτελικό, που γίνεται στις 21.30 μεταξύ της Γερμανίας και την Ισπανίας. Αυτό το ζευγάρι θα μπορούσε να ήταν και ο τελικός  του Παγκοσμίου κυπέλλου, αφού μιλάμε για τις δύο καλύτερες ομάδες της μέχρι τώρα διοργάνωσης. Περιμένω να δω ένα πραγματικό ντέρμπι σήμερα.....από την Ισπανία δεν απουσιάζει κανένας, ενώ από τα "Πάντσερ" θα λείψει λόγω τιμωρίας ο Μίλερ.
Εγώ προσωπικά θέλω να περάσουν και να το πάρουν οι Ισπανοί, όπως άλλωστε τους έχω προτείνει και στα ειδικά στοιχήματα μου,πριν  την έναρξη του Μουντιάλ. Ωστόσο δεν θα πάω με κάποιο σημείο απόψε παρά θα προτιμήσω να απολαύσω αυτή τη ματσάρα ρίχνοντας ορισμένα ψιλά σε κάποιους σκόρερ.....πιο συγκεκριμένα θα παίξω να σκοράρουν στο ματς οι Κλόζε και Ποντόλσκι από την Γερμανία και Βίγια από την Ισπανία με αποδόσεις 2.40, 2.95 και 2.30 αντίστοιχα.....


Γερμανία-Ισπανία -->  Να σκοράρουν στο ματς ο Κλόζε, Ποντόλσκι, Βίγια


Καλή επιτυχία!
ΠΑΡΤΕ 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: