Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Γειά χαρά. Χτες δεν μας πλήρωσε η κόντρα της Ουρουγουάης αλλά τουλάχιστον το πάλεψε μέχρι το τέλος. Ο Κουβανός είχε άλλη μια εκπληκτική μέρα και σίγουρα έστειλε κόσμο στο ταμείο.


Πάμε στον σημερινό ημιτελικό όπου ίσως βγάλει και τον νικητή του τουρνουά ...


Η Γερμανία έχει βρει σε μουντιάλ τρείς φορές την Ισπανία και δεν έχει χάσει ποτέ. Η πρώτη ήταν το 1966 στην Αγγλία όπου τα "πάντσερ" επιβληθήκαν 2-1,η δεύτερη στο μουντιάλ της Ισπανίας το 1982 όπου κέρδισαν με το ίδιο σκορ και το 1994 στις Η.Π.Α οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1. Βέβαια το τελευταίο επίσημο μάτς των δύο, ίσως και το πιο κρίσιμο, ήταν αυτό στον τελικό του Euro 2008 όπου οι Ισπανοί κέρδισαν 1-0 και σήκωσαν την κούπα.


Στα αγωνιστικά οι Γερμανοί θα έχουν την μεγάλη απουσία του Μίλλερ, που είναι ο παίχτης αποκάλυψη του μουντιάλ. Από την άλλη πλευρά οι Ισπανοί θα είναι κομπλέ απλά ίσως δούμε κάποιες αλλαγές στην 11άδα. Πιθανή αλλαγή για τους Ισπανούς είναι να μείνει εκτός ο Τόρρες και να πάρει την θέση του ο Γιορέντε ή να μπεί ο Σίλβα και να περάσει στην κορυφή ο Βίγια.


Κάνοντας μια ανασκόπηση στα μάτς των δύο μπορούμε να πούμε ότι οι Γερμανοί έχουν κάνει σαφώς ένα εντυπωσιακό μουντιάλ καθώς έχουν ρίξει τρεις τεσσάρες και γενικά έχουν παίξει ωραίο ποδόσφαιρο. Από την άλλη οι Ισπανοί χωρίς να έχουν πιάσει το 100% των στάνταρ τους, έχουν φτάσει ως εδώ παίζοντας κυρίως σοβαρά χωρίς να υποτιμήσουν κανένα αντίπαλο. Είναι φανερό ότι η επιτυχία του Euro 2008 έχει επιδράσει θετικά στους Ισπανούς οι οποίοι δεν θυμίζουν σε τίποτα τους "αποτυχημένους" των προηγούμενων μουντιάλ.


Στα του στοιχήματος, υπάρχει μια τάση προς την Γερμανία και είναι λογικό γιατί προέρχεται από δυο εκωφαντικες προκρίσεις. Προσωπικά όμως δεν συμφωνώ καθώς η Ισπανία δεν έχει καμία σχέση με την Αγγλία και την Αργεντινή. Οι ίβηρες είναι σοβαροί, έχουν ένα πλάνο στον αγωνιστικό χώρο και κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ότι είναι ένα πολύ δουλεμένο σύνολο. Αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι θα προκριθούν αλλά πιστεύω ότι το μάτς είναι 50-50.


Προσωπικά σε αυτό το ματς θα ποντάρω ...


ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ (γκολ-γκολ) κοντά στο 1,85 / (Χ) κοντά στο 3,1
(0-1)
Καλή μας επιτυχία!!!
ΠΑΡΤΕ 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ




Δεν υπάρχουν σχόλια: