Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

ΔΥΑΔΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του μπλογκ. Χτες πιάσαμε την βάση μας, όπου ήταν το γκολ-γκολ στον αγώνα της Μινέϊρο με την Ιντερνασιονάλ, αλλά δυστυχώς η δυάδα δεν πέρασε αφού η Σάο Πάολο δεν κέρδισε. Είχα πει χτες ότι τα πράγματα σε αυτή την αγωνιστική ήταν δύσκολα και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα, καθώς τα περισσότερα φαβορί έσπασαν.


Πάμε στα σημερινά, όπου τα πράγματα δεν είναι πιο εύκολα, καθώς έχουμε μόλις τρεις αγώνες οι οποίοι είναι πολύ ισορροπιμένοι και δύσκολα βγάζουμε συμπεράσματα. Προσωπικά θα ποντάρω σε μια δυάδα αλλά προειδοποιώ ότι έχει μεγάλο ρίσκο.


Πρώτη μου επιλογή, και φαινομενικά η πιο ασφαλής, είναι το γκολ-γκολ στον αγώνα της Φλουμινένσε κόντρα στην Κρουζέϊρο. Οι δύο ομάδες έτσι όπως κυλάνε τα πράγματα θα είναι από τις βασικές διεκδικήτριες των εισιτηρίων για το Λιπερταδόρες και ίσως και για τον τίτλο. Αναμένω ανοιχτό μάτς και πιστεύω ότι το έχουν το γκολ οι ομάδες.


Η δεύτερη επιλογή μου είναι ο άσσος της Παλμέϊρας κόντρα στην Μποταφόγκο. Εδώ θα ρισκάρω στον άσσο κυρίως λόγο του Σκολάρι όπου θα κάνει το ντεμπούτο του μπροστά στο κοινό της "Βερντάο". Ο Σκολάρι έχει περάσει στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία από τον πάγκο της Παλμέϊρας και θέλει να την οδηγήσει ξανά στην κορυφή. Το μάτς δεν θα είναι εύκολο, καθώς η Μποταφόγκο δεν είναι ομαδούλα, αλλά θεωρώ ότι η Παλμέϊρας μπροστά στο κοινό της και με τον "Φελιπάο" στον πάγκο έχει τον πρώτο λόγο.


Συνεπώς ποντάρω ...


ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ-ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ (γκολ-γκολ) στο 1,61 (1-0)
ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ-ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ (1) στο 1,9 (2-2)
0/2


Καλής μας επιτυχία!!!


ΠΑΡΤΕ 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: