Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ


Γειά χαρά. Σήμερα το πρόγραμμα έχει προκριματικά Champions League και Βραζιλία. Προσωπικά θα ασχοληθώ μόνο με Βραζιλία και δεν θα ακουμπήσω τα "καφενεία" της Ευρώπης.


Πρώτη μου επιλογή για σήμερα θα είναι το γκολ-γκολ στον αγώνα της Ατλέτικο Μινέϊρο κόντρα στην Ιντερνασιονάλ. Σήμερα επιστρέφει ο Ταρντέλι στην επίθεση της Μινέϊρο και αναμένω να είναι αποτελεσματική, αλλά έτσι και αλλιώς είναι πάντα πολύ δυνατή εντός. Από την άλλη η Ιντερνασιονάλ είναι από τις ομάδες που έχουν σαν στόχο τον τίτλο και θα πάει να χτυπήσει το μάτς, σε μια έδρα που έχει πάρα πολύ καλή παράδοση αφού τα τελευταία 8 χρόνια δεν χάνει. Το γκολ-γκολ πληρώνει 1,57.


Τα άλλα μάτς με δυσκολεύουν πάρα πολύ. Θεωρώ πιθανό τον άσσο στον αγώνα της Βιτόρια Μπαϊα κόντρα στην Γκοϊάς, αλλά τον ήθελα κοντά στο 2. Επίσης βλέπω πιθανό τον άσσο της Φλαμένγκο κόντρα στην Αβάϊ, αλλά δεν θα κοντράρω μια ομάδα που κέρδισε την Σάο Πάολο και την Παλμέϊρας σε απόδοση 1,65.


Για να κλείσω δυάδα θα ποντάρω στο 1 ημίχρονο ή στο 1 ημιχ/1τελ της Σάο Πάολο κόντρα στην Προυντέντε. Αναμένω σήμερα οι "τρικολόρ" να επιστρέψουν στις νίκες, αλλά για να μεγαλώσω την απόδοση θα παίξω να κερδίσει από ημίχρονο που πληρώνει κοντά στο 2.


Συνεπώς ποντάρω ...


ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝ.-ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ (γκολ-γκολ) στο 1,57 (1-2)
ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ-ΠΡΟΥΝΤΕΝΤΕ (1 ημ.) στο 1,9 ή (1 ημ./1 τελ.) στο 2,1 (1-1) (X ημ)


1/2


Καλή μας επιτυχία!!!!


ΠΑΡΤΕ 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: