Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ΣΕΝΤΡΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ...


Τα πράγματα φτάνουν προς το τέλος και σε δύο εικοσιτετράωρα θα γνωρίζουμε το ζευγάρι του τελικού. Πλέον οι διεκδικήτριες του τίτλου είναι η Ολλανδία, η Ουρουγουάη, η Γερμανία και η Ισπανία.


Το πρώτο ζευγάρι χρονικά είναι αυτό ανάμεσα στην Ουρουγουάη και την Ολλανδία. Φαβορί υπάρχει σε αυτό το μάτς και δεν είναι άλλο από την Ολλανδία αλλά δεν συμφωνώ με το κλίμα που επικρατεί. Σίγουρα οι Ολλανδοί είναι ανώτεροι αλλά μιλάμε για έναν ημιτελικό παγκοσμίου κυπέλλου που μπορούν να γίνουν τα πάντα. Όλοι μιλάνε για τελικό ανάμεσα σε Ολλανδία και Ισπανία ή Ολλανδία και Γερμανία, λες και οι Ολλανδοί δεν θα παίξουν ημιτελικό. Είπαμε είναι το φαβορί αλλά ας κρατήσουμε μικρό καλάθι γιατι και άλλοι έντεκα θα είναι. Επίσης θα επαναλάβω αυτό που είχα πεί και πριν τους προημιτελικούς ότι οι Ολλανδοί δεν με έχουν πείσει με το ποδόσφαιρο που παίζουν και με την Βραζιλία τα πάντα άλλαξαν μετά το αυτογκόλ του Μέλο, αλλιώς δεν νομίζω ότι θα πέρναγαν οι Ολλανδοί.


Πάμε τώρα στο άλλο μεγάλο μάτς ανάμεσα στην Ισπανία και την Γερμανία. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό το ζευγάρι θα βγάλει τον παγκόσμιο πρωταθλητή. Σίγουρα αυτό το παιχνίδι, για τους Γερμανούς, δεν θα έχει καμία σχέση με αυτά με τους Άγγλους και την Αργεντινή. Η Ισπανία είναι ομάδα και έχει και προπονητή. Τα "πάντσερ" δεν θα φεύγουν με την ίδια ευκολία στην κόντρα και δεν θα βρούν τις τρύπες που έβρισκαν στα προηγούμενα παιχνίδια. Από την άλλη η Ισπανία αθόρυβα έχει φτάσει ως εδω και διεκδικεί την είσοδο στον πρώτο της τελικό σε παγκόσμιο κύπελλο. Μέχρι τώρα δεν έχει παίξει το ποδόσφαιρο που περίμεναν οι οπαδοί της αλλά παίρνει το αποτέλεσμα. Γενικά αναμένω ένα μάτς κλειστό που δεν θα ξεφύγει πολύ και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πάντως δίνω ένα ισχνό προβάδισμα στους Γερμανούς καθώς έχουν ξανα βρεθεί σε ημιτελικούς και ξέρουν να χειρίζονται αυτές τις καταστάσεις. Από την άλλη όσο ποιοτικό και να είναι το ισπανικό ποδόσφαιρο η εθνική τους είναι πρωτάρα και αυτό μπορεί να παίξει ρόλο.

2 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Αναμένω με τεράστιο ενδιαφέρον τις αναμετρήσεις. Πάμε ρε παντσερ!

Κουβανός είπε...

Και εγώ φίλε μου Kanthare περιμένω πως και πως αυτές τις δύο μάχες...ειδικά την αυριανή!