Σάββατο, 26 Ιουνίου 2010

Round of 16


Καλημέρα φίλοι μου, φινάλε είχαμε εχτές στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με αρκετά απρόοπτα(Γαλλία-Ιταλία) και αρκετά σιγουράκια (Αργεντινή-Βραζιλία-Ολλανδία-Ισπανία) να προχωράνε στη φάση των 16!
Ένα από τα ειδικά στοιχήματα που είχα δώσει πριν την έναρξη των ομίλων, εχτές ευτυχώς μας πλήρωσε, αν και στην αρχή μας τα χάλασε λίγο η Ισπανία!


Πάμε να δούμε τώρα τα δύο πρώτα παιχνίδια της φάσης των 16.....στις 17.00 έχουμε το παιχνίδι της Ουρουγουάης με την Νότια Κορέα!Εδώ για μένα τα πράγματα είναι λίγο ψιλό ξεκάθαρα, από το θέμα ότι η Ουρουγουάη πιστεύω ότι έχει μακράν καλύτερη ομάδα από τους Νότιο Κορεάτες! Η άμυνα των Κορεατών όπως είδαμε και στους ομίλους ήταν λίγο πανηγυράκι, ενώ το δίδυμο Φορλάν-Σουάρες τα πήγε πολύ καλά μπροστά.....Όπως φαντάζεστε τον άσο που το βρίσκουμε στο διαδίκτυο γύρω στο 1.85 θα τον τιμήσω και με τα δύο χέρια! Επίσης όποιος παίζει σκόρερς, ο Σουάρες και ο Φορλάν είναι δύο από τους πιο πιθανούς σκόρερ του ματς με αποδόσεις κοντά στο 2.70 και 2.30 αντίστοιχα!
Στις 21.30 έχουμε τον αγώνα των Η.Π.Α με τους Γκανέζους! Η Γκάνα μαζί με την Αγγλία είναι οι δύο ομάδες που έχουν σκοράρει τα λιγότερα γκόλ από τις ομάδες που βρίσκονται στη φάση των 16. Αυτή η ομάδα μου έχει δώσει την εικόνα, μιας ομάδας που έχει πολύ καλά και γρήγορα παιχτάκια στη μεσαία γραμμή, αλλά στην επίθεση δεν μπορούν να βάλουν τη μπάλα στο πλεχτό....από την άλλη οι Αμερικάνοι έχουν ένα πολύ καλό σύνολο και λειτουργούν σαν ομάδα,με τους Ντέμπσει,Ντόνοβαν και Άλτιντορ να δίνουν μία παραπάνω ποιότητα! Δεν πιστεύω ότι θα είναι εύκολο το ματς για καμία από τις δύο ομάδες, με την Γκάνα να είναι και η μοναδική εκπρόσωπος της Αφρικής σε αυτή τη φάση......σε αυτό τον αγώνα η επιλογή μου θα είναι ο άσος(με το Χ no bet) που τον βρίσκουμε στην απόδοση του 1.70.Επίσης έχω επιλέξει και κάποια σημεία με μεγαλύτερες αποδόσεις και περισσότερο ρίσκο φυσικά, όπως είναι να έρθει το σημείο του άσου(Η.Π.Α) είτε στο ΗΜ είτε στο ΤΕΛ, με απόδοση  στο 2.00 και να μην σκοράρει ούτε ένα γκόλ η Γκάνα στην απόδοση του 2.50.Επομένως.....


Ουρουγουάη-Ν.Κορέα --> 1 / Να σκοράρουν στο ματς οι Φορλάν-Σουάρες   (2-1)
TAMEIO
Η.Π.Α-Γκάνα --> 1(Draw no bet)   (1-1)
TAMEIO
Ειδικά Στοιχήματα αγώνα
ΗΜ ή ΤΕΛ(το στοίχημα κερδίζεται αν έρθει το σημείο είτε στο ΗΜ είτε στο ΤΕΛ) --> 1
Θα σκοράρει η Γκάνα 1 γκόλ? --> Όχι


Καλή τύχη!
ΠΑΡΤΕ 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: