Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ...


Γειά χαρά. Άλλη μια αρνητική μέρα για μένα η χθεσινή, καθώς οι Ελβετοί κατάφεραν να μην κερδίσουν την Ονδούρα και έμειναν δίκαια εκτός της διοργάνωσης. Δεν πειράζει όμως καθώς από σήμερα έχουμε την φάση των νοκ-αουτ και ελπίζω σε ανάκαμψη.


Το σημερινό πρόγραμμα έχει δύο αναμετρήσεις που ίσως τα ονόματα να μην είναι τόσο εμπορικά αλλά πιστεύω ότι θα δούμε καλή μπάλα και ελκυστικό θέαμα.


Το στοιχηματικό μου ενδιαφέρον στρέφεται στον πρώτο αγώνα χρονικά, ανάμεσα στην Ουρουγουάη και την Ν.Κορέα. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Κουβανό για τον άσσο. Αν βάλουμε κάτω τις ομάδες και τις συγκρίνουμε η Ουρουγουάη είναι σαφώς καλύτερη σαν σύνολο αλλά διαθέτει και πολύ καλύτερες μονάδες. Η "Σελέστε" έχει χρυσή ευκαιρία να βρεθεί μετά από χρόνια στην 8άδα και έτσι όπως πάνε οι διασταυρώσεις μπορεί να φτάσει και στα ημιτελικά όπου εκεί όλα παίζονται. Από την άλλη η Ν.Κορέα βρίσκεται στους 16 μάλλον συμπτωματικά καθώς έπεσε την πρώτη αγωνιστική πάνω στην εθνική μας, που έκανε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της, και στην συνέχεια τσίμπησε τον πόντο από την Νιγηρία που είχε χάσει τα ΑΧΑΣΤΑ, στην κυριολεξία.


Το άλλο παιχνίδι θα είναι πολύ αμφίρροπο καθώς και οι δύο ομάδες είναι ανταγωνιστικές και δεν θα χαριστούν εύκολα. Πάντως εδώ πιστεύω ότι οι Η.Π.Α θα προκριθούν εύκολα ή δύσκολα.


Συνεπώς βασική μου επιλογή ...


ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-Ν.ΚΟΡΕΑ (1) κοντά στο 1,85 με 1,9   (2-1)
TAMEIO
Με λιγότερα χρήματα ...


ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ Η.Π.Α κοντά στο 1,85


Καλή μας επιτυχία!!!
ΠΑΡΤΕ 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: