Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Η ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ...Καλημέρα παίδες. Δεν μας κάθησαν χτες τα κορνεράκια στο 4,5, αλλά πως να κάτσουν αφού δεν μας κάθεται ούτε το 1,4 στον άσσο ημίχρονο της Βραζιλίας. Ευτυχώς έχουμε και τον Κουβανό όπου πάει τρένο και με άλλο ένα Χ πήγε ταμείο.

Σε γενικές γραμμές, αυτό το μουντιάλ έχει απογοητεύσει πάρα πολύ κόσμο και όχι άδικα. Από εκεί που όλοι περιμέναμε γκολ και θέαμα, έχουμε καταλήξει να βλέπουμε "ξύλο" και μάτς που να έχουν το πολύ δύο με τρεις φάσεις. Βέβαια, επειδή είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, θέλω να πιστεύω ότι στην συνέχεια θα στρώσουν οι ομάδες και θα δούμε λίγη μπάλα.

Όσον αφορά το στοίχημα η κατάσταση δεν διαφοροποιείται πολύ. Αλλιώς τα περιμέναμε τα πράγματα και αλλιώς έρχονται. Μίζερες αποδόσεις που και να τις φορτώσεις, πολύ δύσκολα περνάνε και αν σου κάνουν την χάρη (βλέπε χτες το διπλό της Σλοβακίας στο 1,35).

Προσωπικά από εδώ και πέρα θα ακουμπήσω πολύ δύσκολα σύνολα τερμάτων και γενικά θα κυνηγάω την μεγάλη απόδοση.

Στα σημερινά θα στηρίξω το διπλό της Ουρουγουάης που πληρώνει κοντά στο 2,3 με 2,4. Τα πράγματα είναι απλά, η Ουρουγουάη έχει καλύτερη ομάδα, πολύ πιο έμπειρη και διαθέτει παίχτες οι οποίοι μπορούν να κάνουν την διαφορά. Επίσης βλέποντας το πρώτο παιχνίδι της Νότιας Αφρικής είδα μια άμυνα που είναι για κλάμματα και απλά οι Μεξικανοί ήταν "ανίκανοι¨να βάλουν την μπάλα στα δίχτυα. Θεωρώ ότι αν παρουσιαστούν ξανά τα ίδια κενά η Ουρουγουάη θα πάρει το μάτς, καθώς ο Φορλάν και ο Σοάρες θα τελειώσουν τους Αφρικανούς.

Βέβαια υπάρχει και η άλλη πλευρά που λέει ότι η Ν.Αφρική θα σπρωχτεί για να περάσει στην επόμενη φάση. Εγω ρωτάω γιατί?? Αυτό το μουντιάλ δεν είναι μόνο της Ν.Αφρικής, είναι ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της Αφρικής και θεωρώ ότι αν πάνε καλά η Γκάνα και η Ακτή θα είναι όλα μέλι γάλα. Επίσης δεν θεωρώ καθόλου πιθανό το σενάριο να γίνουν τα όργια του 2002, που τότε είχαν γίνει υπέρ της Κορέας, η οποία τότε ήταν μακράν καλύτερη από την σημερινή Ν.Αφρική και πέρασε με το σπαθί της του ομίλους και στην συνέχεια ήρθε το σπρώξιμο.

Οπότε θα στηρίξω την "σελέστε" και ότι γίνει ...

ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (2) κοντά στο 2,3 με 2,4 (0-3)
TAMEIO
Επίσης στο πρώτο μάτς θα ποντάρω στο ...

ΟΝΔΟΥΡΑ-ΧΙΛΗ (Χ ημ/2 τελ) κοντά στο 4 (2/2)

Καλή μας επιτυχία!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: