Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Φούριος Ρόχας στη σέντρα....

Καλησπέρα, εχτές αν και χάσαμε το βράδυ τον άσο από ημίχρονο της Βραζιλίας, ευτυχώς είχαμε καταφέρει να πάρουμε ορισμένα χρήματα από το Χ της Ακτής με την Πορτογαλία! Δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η Βραζιλία, με τα πολύ αργά της χάφ και τον δυσκίνητο Φαμπιάνο! Ένα μεγάλο μπράβο στην Βόρεια Κορέα για το πάθος και την μαχητικότητα που έδειξε....μακάρι να δείξει ορισμένα από αυτά τα στοιχεία και η Ελλάδα αύριο με τους Νιγηριανούς!
Πάμε τώρα στα δύο μεσημεριανά ματς του 8ου ομίλου!Θα ξεκινήσω με το ματς της άσημης Ονδούρας, που θα αναμετρηθεί με την Χιλή!Το φαβορί της αναμέτρησης φαίνεται ότι είναι η Χιλή ωστόσο το ματς είναι αρκετά περίεργο...αν οι Χιλιανοί δεν υποτιμήσουν τους αντιπάλους τους,τότε πιστεύω ότι θα φύγουν με τη νίκη! Εγώ προσωπικά σε αυτό τον αγώνα θα πάω με τα λίγα γκόλ τα οποία τα βρίσκουμε στην απόδοση του 1.6.
Στον άλλο αγώνα του ομίλου, το μεγάλο φαβορί παίζει με την Ελβετία.....Οι Ισπανοί πιστεύω ότι έχουν την πιο πληρέστερη ομάδα από όλες της υπόλοιπες της διοργάνωσης!Από την άλλη οι Ελβετοί έχουν ένα κορυφαίο προπονητή στον πάγκο τους, αλλά όχι και τόσο καλό ρόστερ,θα παλέψουν μαζί με την Χιλή για την δεύτερη θέση....ο άσσος της Ισπανίας έξω δίνεται κοντά στο 1.4 και ίσως σε τέτοια απόδοση να αξίζει ένα ποντάρισμα, ωστόσο εγώ θα πάω με τα 2-3 γκόλ σε απόδοση του 1.8, καθαρά λόγω απόδοσης!


Ονδούρα-Χιλή --> Under 2.5 (0-1)
TAMEIO
Ισπανία-Ελβετία --> 2-3 γκόλ/1 (0-1)


Υ.Γ: Τους αγώνες μπορείτε να τους παίξετε σαν δυάδα ή σαν μονά


Καλή τύχη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: