Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Ημέρα των φαβορί



Καλησπέρα σας φίλοι μου, συνέχεια σήμερα με άλλους δύο αγώνες για τη φάση των 16, στους οποίους υπάρχουν δύο ξεκάθαρα φαβορί και δεν είναι άλλα από την Ολλανδία και την Βραζιλία! Οι αποδόσεις των δύο άσων, αλλά και των προκρίσεων τους είναι αρκετά χαμηλές, πράγμα που με αναγκάζει να στραφώ σε άλλες επιλογές κυνηγώντας την μεγαλύτερη απόδοση,γιατί έχουμε πει ότι το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων!

Στον αγώνα της Ολλανδίας με την Σλοβακία θα πάω με τα 2-3 γκόλ και τα 1 ημ/ 1 τελ  και Χ ημ/ 1 τελ.
Οι αποδόσεις στις οποίες βρίσκουμε αυτά τα σημεία είναι το 1.7- 2.15- 3.75 αντίστοιχα. Φαβορί για την νίκη και την πρόκριση είναι η Ολλανδία την οποία έχει παίξει πάρα πολύς κόσμος κάτι που ανάγκασε όλες τις εταιρίες να την ρίξουν σήμερα......Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων για τον αγώνα που αρχίζει στις 17.00 είναι :

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Μπερτ Φαν Μαρβικ): Στεκέλενμπουργκ, Φαν Ντερ Βίελ, Χέιτινγκα, Ματάισεν, Φαν Μπρόνκχορστ, Κάιτ, Φαν Μπόμελ, Ντε Γιονγκ, Φαν Ντερ Φάαρτ, Σνάιντερ, Φαν Πέρσι.
ΣΛΟΒΑΚΙΑ (Βλάντιμιρ Βάις): Μούτσα, Πέκαρικ, Σκρτελ, Ντούριτσα, Ζάμπαβνικ, Κόπουνεκ, Στοχ, Χάμσικ, Κούτσκα, Γέντρισεκ, Βίτεκ.

Όσο αφορά τον αγώνα της Βραζιλίας με την Χιλή, εδώ έχουμε μία κλασική λατινοαμερικάνικη μάχη! Η ομάδα της Χιλής στους ομίλους έδειξε μία πάρα πολύ καλή εικόνα,με γρήγορους και τεχνίτες ποδοσφαιριστές,παίζοντας και ωραία μπαλίτσα! Οι Βραζιλιάνοι πιστεύω ότι θα δυσκολευτούν σήμερα απέναντι στην ομάδα του Μαρτσέλο Μπιέλσα γι'αυτό δεν θα πάω με σημείο ούτε σε αυτό τον αγώνα, κρατώντας μόνο και εδώ τα 2-3 γκόλ τα οποία τα βρίσκουμε κοντά στο 1.75. Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων για το παιχνίδι που αρχίζει στις 21.30 είναι :

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Κάρλος Ντούνγκα): Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Ζουάν, Μπαστος, Μέλο, Σίλβα, Ελάνο, Κακά, Ρομπίνιο, Λουϊς Φαμπιάνο.
ΧΙΛΗ (Μαρτσέλο Μπιέλσα): Μπράβο, Ισλα, Κοντρέρας, Φουέντες, Βιντάλ, Καρμόνα, Μιγιάρ, Φερνάντες, Σουάζο, Μποσεζούρ, Σάντσες.

Οπότε συνοπτικά έχουμε....

Ολλανδία-Σλοβακία -->  2-3 γκόλ / 1ημ/1τελ - Χημ/1τελ    (2-1)
ΤΑΜΕΙΟ
Βραζιλία-Χιλή --> 2-3 γκόλ   (3-0)
TAMEIO
Καλή τύχη!
ΠΑΡΤΕ 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: