Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Φινάλε της φάσης των 16


Καλησπερίζω όλη την παρέα......εχτές πραγματικά ήταν η τέλεια μέρα για το Blog, αφού καταφέραμε και είχαμε το απόλυτο στις προτάσεις μας....σε καλή μεριά παιδιά!


Σήμερα η μέρα είναι αρκετά πιο δύσκολη, αφού και τα δύο ματς κατά την γνώμη μου θα είναι πάρα πολύ αμφίρροπα! Στις 17.00 έχουμε το Παραγουάη-Ιαπωνία και στις 21.30 το μεγάλο ιβηρικό ντέρμπι, Ισπανία-Πορτογαλία. 


Η Ιαπωνία θεωρώ ότι έχει μία αρκετά καλή ομάδα με γρήγορους και τεχνίτες παίχτες!Κάτι μου λέει ότι οι Παραγουανοί θα βρούνε λίγο το μπελά τους με τους δαίμονες της Ιαπωνίας.....πραγματικά δύσκολο παιχνίδι, διότι εγώ προσωπικά δεν θεωρώ και τόσο ξεκάθαρο φαβορί την Παραγουάη, γι'αυτό θα πάω με τα λίγα γκόλ, τα οποία αξίζει να τα παίξουμε σε απόδοση του 1.55 και πάνω, πράγμα που μπορούμε να το βρούμε μόνο έξω.Επίσης επειδή όπως είπα και πριν, φοβάμαι μήπως κάνουν καμία κηδεία οι Ιάπωνες, θα ρισκάρω και  με το 2(Χ no bet) στην απόδοση του 2.45.
Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων είναι :


Παραγουάη: Βιγιάρ, Μπονέτ, Αλκαράζ, Ντα Σίλβα, Μορέλ, Βέρα, Μπαρέτο, Ριβέρος, Μπάριος, Βαλντέζ, Σάντα ΚρουζΙαπωνία: Καβασίμα, Κομάνο, Νακαζάβα, Τούλιο, Ναγκατόμο, Ματσούι, Αμπε, Χασέμπε, Εντο, Οκούμπο, Χόντα

Το βράδυ έχουμε την ιβηρική κόντρα με θέα τους 8 και τα προγνωστικά εδώ έχουν αυξημένο ρίσκο! Ελπίζω να παρακολουθήσουμε ένα ωραίο ματς με την μπάλα να πηγαίνει από την μία εστία στην άλλη, όπως ήταν άλλωστε και το χθεσινό παιχνίδι της Βραζιλίας.....Στοιχηματικά σε αυτό το παιχνίδι θα πάω με το Χ(να είναι είτε τελικό είτε ημίχρονο) και με τα 2-3 γκόλ,στις αποδόσεις του 1.57 και 1.7 αντίστοιχα......οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων είναι :



Ισπανία: Κασίγιας, Ράμος, Πικέ, Πουγιόλ, Καπντεβίλα, Μπουσκέτς, Μαρτίνεζ, Ινιέστα, Τσάβι, Βίγια, Τόρες
Πορτογαλία: Εντουάρντο, Φερέιρα, Αλβες, Καρβάλιο, Κοεντράο, Τιάγκο, Πέπε, Ραούλ Μεϊρέλες, Σιμάο, Λιέντσον, Κριστιάνο Ρονάλντο

Οπότε για σήμερα με αρκετή δόση ρίσκου μετά τα χθεσινά ταμεία έχουμε.....



Παραγουάη-Ιαπωνία -->  2(Draw no bet) /  Under 2.5    (0-0)
TAMEIO
Ισπανία-Πορτογαλία --> 2-3 γκόλ / Χ (είτε τελικό είτε ημίχρονο)  (1-0)(Xημ)
TAMEIO
Καλή τύχη!
ΠΑΡΤΕ 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια: