Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΙΓΗΡΙΑ ...

Γειά χαρά. Σήμερα αρχίζει η τρίτη και πιο κρίσιμη αγωνιστική των ομίλων. Στους περισσότερους ομίλους όλα είναι ανοιχτά και τα μάτς αυτής της εβδομάδας θα κρίνουν πολλά.


Στον Α ' όμιλο με ένα Χ καθαρίζουν η Ουρουγουάη και το Μεξικό, παίρνοντας την πρώτη και την δεύτερη θέση αντίστοιχα. Εδώ δεν νομίζω να έχουμε κάποια έκπληξη και το Χ μάλλον θα έρθει, θεωρώ όμως ότι δεν αξίζει στις τιμές που κυκλοφορεί.


Πάμε τώρα στον όμιλο της εθνικής...


Εδώ όλα είναι ανοιχτά. Υπάρχει και σενάριο που αν κερδίσει η εθνική 3-0 την Αργεντινή και η Κορέα 2-0 την Νιγηρία, περνάμε εμείς και οι Κορεάτες. Καλό ε??? Αλλά απίθανο.


Πάμε να δούμε ρεαλιστικά τα πράγματα. Το πιό πιθανό είναι να χάσουμε από την Αργεντινή και να μείνουμε εκτός διοργάνωσης, έχοντας κάνει βέβαια την πρώτη νίκη και μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Αν γίνει αυτό και η Νιγηρία κερδίσει έστω και με 1-0 την Ν.Κορέα, οι Αφρικανοί θα πανηγυρίσουν την πρόκριση. Προσωπικά αυτό πιστεύω ότι είναι το πιο πιθανό σενάριο, καθώς θεωρώ απίθανο να μείνουν έξω από τους 16 όλες οι αφρικανικές ομάδες. Σίγουρα έχει ρίσκο ο άσσος, καθώς οι Κορεάτες δεν θα χαριστούν, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να έρθει.


Συνεπώς ποντάρω με ρίσκο ...


ΝΙΓΗΡΙΑ-ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ (1) κοντά στο 2,85 (2-2)


Επίσης εναλλακτικό ποντάρισμα --> Πρόκριση ΝΙΓΗΡΙΑ κοντά στο 4,2


Καλή μας επιτυχία!!!


ΠΑΡΤΕ 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: