Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Φινάλε των 2 πρώτων ομίλων


Καλησπέρα σας, εχτές είχαμε ξανά άλλη μία εξαιρετική ημέρα με το ΑΠΌΛΥΤΟ στις προτάσεις από εμένα(Κουβανός) και το Αρπακτικό!
Από σήμερα που ξεκινάει η 3η αγωνιστική των ομίλων, όπως όλοι θα γνωρίζετε, θα έχουμε 4 παιχνίδια κάθε μέρα, με τα δύο από κάθε όμιλο να διεξάγονται την ίδια ώρα!


1ος Όμιλος
Από τον πρώτο όμιλο, η Ουρουγουάη βρίσκεται στη 1η θέση με 4 βαθμούς και +3 γκόλ, το Μεξικό είναι στη 2η θέση με 4 βαθμούς και +2 γκόλ και έπονται η Γαλλία και η Ν.Αφρική που έχουν από ένα βαθμό και -2,-3 γκόλ. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όλων των παιχτών εστιάζεται στο παιχνίδι του Μεξικού με την Ουρουγουάη, εκεί που με ένα Χ περνάνε και οι δύο ομάδες στην επόμενη φάση, αλλά με πρώτη την Ουρουγουάη....άρα το Μεξικό στους 16 θα πέσει πάνω στην Αργεντινή!!! Το παιχνίδι θεωρώ ότι δεν θα έχει πολλά τέρματα,ωστόσο η απόδοση του Under 2.5 δεν με ικανοποιεί(κάτω από 1.4).Θα προτιμήσω να πάω με το διπλό (με την ισοπαλία επιστρέφεται το ποντάρισμα) στην απόδοση του 2 και με το Χ στο ημίχρονο με απόδοση κοντά στο 1.55.....Θεωρώ ότι το Μεξικό είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει την Ουρουγουάη, ως και απίθανο!
Στο άλλο ματς του ομίλου έχουμε μία Γαλλία, η οποία έχει διαλυθεί από τους συνεχείς καυγάδες,οι παίχτες δεν πάνε στις προπονήσεις κτλ, θα αντιμετωπίσει τους διοργανωτές , ίσως σε ένα τελευταίο παιχνίδι στη διοργάνωση και για τις δύο ομάδες....Αν είχε λίγο καλύτερη ομάδα η Αφρική,δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου να ρίξω το διπλό, αλλά τώρα έχω τις αμφιβολίες μου.Θα προτιμήσω να μείνω μακριά από το συγκεκριμένο ματς.
2ος Όμιλος
Ο Όμιλος της Εθνικής μας,και το μεγάλο παιχνίδι με την Αργεντινή έφτασε!Πιστεύω ότι,θα είναι ένα από τα δυσκολότερα και σημαντικότερα παιχνίδια στην ιστορίας της ομάδας μας .Εγώ όπως έχω κάνει από την αρχή του μουντιάλ δεν θα δώσω κάποιο σημείο για την Ελλάδα, απλά θα ευχηθώ για άλλη μία φορά καλή επιτυχία , γιατί θα την χρειαστούμε περισσότερο αυτή τη φορά!
Την ίδια ώρα με το ματς της Εθνικής μας ομάδας, η Νιγηρία θα αντιμετωπίζει τους Ν. Κορεάτες.....εμείς σαν Έλληνες, θέλουμε να κερδίσει η Νιγηρία ώστε με ένα Χ να περάσουμε στην επόμενη φάση.... ωστόσο εγώ θεωρώ ότι σε αυτά τα δύο παιχνίδια, η Κορεάτες έχουν δείξει ότι διαθέτουν μία πολύ πιο καλή και αξιόπιστη ομάδα από τους Νιγηριανούς. Με βαριά καρδιά θα δώσω το διπλό της Κορέας στην απόδοση του 2.4 για τους πιο τολμηρούς.....για κάτι πιο Soft, το διπλό με την κάλυψη του Χ είναι και αυτό ένα καλό σημείο που το βρίσκουμε στην απόδοση του 1.7.


Μεξικό-Ουρουγουάη --> 2(Draw no bet) / X HM  (0-1)
Νιγηρία-Ν. Κορέα --> 2 / 2(Draw no bet) (2-2)
TAMEIO
Καλή τύχη!
ΠΑΡΤΕ 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: