Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Νότια Κορέα-Ελλάδα 2-0

Ο Παρκ και η παρέα του... έπαιξε με την Εθνική Ελλάδας και κέρδισε σχετικά εύκολα με 2-0 στην πρεμιέρα του Μουντιάλ. Άργησαν να... ξυπνήσουν οι διεθνείς, άργησε και ο Ρεχάγκελ, αφού όπως αποδείχτηκε το τελευταίο 20λεπτο δεν ήταν ικανό να αλλάξει το αποτέλεσμα.Άλλος ένας αγώνας σε Μουντιάλ βρίσκει τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας να φεύγουν ηττημένοι από το γήπεδο, δίχως μάλιστα να σκοραρούν! Οι παίκτες του Ότο Ρεχάγκελ ξεκίνησαν καλά για 4 λεπτά, όμως το γκολ του Λι Γιούνγκ-Σου στο 7' άλλαξε την εικόνα και... γκρέμισε το ετοιμόρροπο "κυανόλευκο" οικοδόμημα. 
Οι Ασιάτες έκαναν ότι ήθελαν μέσα στο γήπεδο, ο Τζόρβας κράτησε την Ελλάδα μέσα στο παιχνίδι όσο μπορούσε, όμως το 2-0 ήταν θέμα χρόνου και δυστυχώς ήρθε στο 52' έπειτα από δώρο του Βύντρα στον Παρκ Γι-Σουνγκ. 
Ο Ότο Ρεχάγκελ ξύπνησε από τον λήθαργο μετά το 2-0 και όπως αποδείχτηκε ήταν πολύ αργά. Οι αόρατοι και κάκιστοι Σαμάρας και Χαριστέας έδωσαν τις θέσεις τους στους... φρέσκους Σαλπιγγίδη και Καπετάνο και η Ελλάδα ανανεώθηκε και έπαιξε για 20 λεπτά κάτι σαν ποδόσφαιρο. Από το 70' και μετά δεν βλέπαμε μόνο αμέτρητες γιόμες με αποδέκτη τον... κανέναν και οι διεθνείς μας δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες. Καταλάβαμε τουλάχιστον πως έπαιζαν κι αυτοί στον αγωνιστικό χώρο του "Νelson Mandela Stadium". 

Οι εμμονές του Ότο Ρεχάγκελ που δείχνει παραπάνω εμπιστοσύνη απ' ότι πρέπει σε κάποιους παίκτες (Χαριστέας, Σεϊταρίδης) και φοβάται να εμπιστευθεί νέους και φρέσκους (Σαλπιγγίδης, Νίνης), σίγουρα έπαιξαν τον ρόλο τους και αυτό φάνηκε από το 70' και μετά, όπου έγιναν οι αλλαγές. 

Πλέον τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για την Εθνική που βλέπει το όνειρο της πρόκρισης να απομακρύνεται επικίνδυνα. Οι ελπίδες είναι ελάχιστες, όμως το ζήτημα είναι να μην παρουσιάσει η Ελλάδα ξανά, το πρόσωπο που έδειξε στην πρεμιέρα κόντρα στην Νότια Κορέα. Επόμενος αντίπαλος είναι η Νιγηρία (Τετάρτη 17/6) και μετά η Αργεντινή και τα αστέρια της (Τρίτη 22/6). 

Οι συνθέσεις των ομάδων

N. Koρέα (Χου Γιουνγκ-Μου): Κιμ Γιουνγκ-Κουάνγκ, Τσο Γιονγκ-Χιούνγκ, Παρκ Γι-Σουνγκ, Κιμ Γιουνγκ-Ουού, Παρκ Τσου-Γιουνγκ (87' Λι Σέουνγκ-Ιέουλ), Λι Γιoυνγκ-Πιό, Λι Γιουνγκ-Σου, Κι Σουνγκ-Γιονγκ (74' Κιμ Ναμ-Ιλ), Λι Τσουνγκ-Γιονγκ (90' Κιμ Χάε-Σουνγκ), Γέομ Κι-Χουν, Τσα Ντου-Ρι.

Eλλάδα (Ότο Ρεχάγκελ): Τζόρβας, Σεϊταρίδης, Τζιόλης, Σαμαράς (59' Σαλπιγγίδης), Παπαδόπουλος, Χαριστέας (61' Καπετάνος), Καραγκούνης (46' Πατσατζόγλου), Βύντρα, Τοροσίδης, Γκέκας, Κατσουράνης. 

πηγή:sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: