Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Νότιος Αφρική-Μεξικό 1-1 (video)

Χωρίς νικητή έληξε το εναρκτήριο ματς του 19ου Μουντιάλ, με τη Νότιο Αφρική και το Μεξικό να μένουν στο 1-1. Προηγήθηκαν οι διοργανωτές με αριστερό απίστευτο και λίγο τυχερό σουτ του Τσαμπαλάλα (55'), ισοφάρισαν οι "σομπρέρος" με τον Ράφα Μάρκες (79'). Δοκάρι στο 90' ο Μπέλα.Στο τέλος MVP της αναμέτρησης βγήκε ο μέσος των Αφρικάνων, Τσαμπαλάλα.
Στο πρώτο ημίχρονο οι Μεξικάνοι είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά και τις ευκαιρίες, ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να αμυνθούν και να παίξουν στη κόντρα! Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ είχαν χάσει απίστευτες ευκαιρίες οι Μεξικάνοι, οι οποίοι δεν μπορούσαν να νικήσουν τον πολύ καλό Κουνέ, βρέθηκαν πίσω στο σκόρ από μία αντεπίθεση των Νότιο Αφρικάνων! Αφού δεν κατάφεραν να το βάλουν, οι μπάλα πάντα τιμωρεί!!!!Στην συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε πολύ, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω φθάνοντας στο 79 που είχαμε την ισοφάριση από τους Μεξικάνους! MVP των διοργανωτών ο σκόρερ(Τσαμπαλάλα) και ο τερματοφύλακας (Κουνέ),ενώ από την ομάδα του Μεξικού προβλημάτισε πάρα πολύ η αμυντική της λειτουργία!Απίστευτη μορφή του ματς ο 37 Μπλάνκο με τα παραπανίσια κιλάκια του.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νότιος Αφρική (Kάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα): Κουνέ, Γκάχα, Μοκοένα, Κουμάλο, Τουάλα (46' Μασιλέλα), Τσαμπαλάλα, Ντικγκατσόι, Λετσολονιάνε, Μοντίσε, Μφέλα, Πιέναρ (83' Πάρκερ)

Μεξικό (Χαβιέρ Αγκίρε): Πέρες, Αγκιλάρ (55' Γκουαρδάδο), Οσόριο, Ροντρίγκες, Σαλσίδο, Μάρκες, Τοράδο, Χουάρες, Βέλα (69' Μπλάνκο), Φράνκο (73' Ερνάντες), Ντος Σάντος

Διαιτητής: Ρασάν Ιρμάτοφ (Ουζμπεκιστάν)

Γήπεδο: "Soccer City" (Γιοχάνεσμπουργκ)

Κίτρινες κάρτες: Ντιγκατσόι (27'), Μασιλέλα (70') / Χουάρες (18'), Τοράδο (57')












Δεν υπάρχουν σχόλια: