Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Σε φουλ ρυθμούς.....

Καλησπέρα σας, ένα πολύ μέτριο σαββατοκύριακο ήταν αυτό που μας πέρασε αφού πολύ αγώνες έσπασαν και αρκετός κόσμος πήγε στον κουβά! Αυτή τη εβδομάδα έχουμε μπροστά μας ένα κουπόνι που μοιάζει με αυτό του σαββατοκύριακου, με πλήρης αγωνιστική δράση από Ισπανία, Αγγλία, Ολλανδία και Βέλγιο αλλά και ορισμένα ματς από αρκετά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Οι σημερινές μου επιλογές είναι αρκετές και για όλα τα γούστα….Καταρχήν έχω επιλέξει τον άσο της Μπενφίκα στο ντέρμπι με την Σπορτινγκ!Στη Πορτογαλία η Μπενφίκα αν πάρει και το τελευταίο ντέρμπι που έχει για φέτος στην έδρα της θα είναι πλέον αγκαλιά με τον τίτλο που τόσο πολύ θέλει φέτος!
Στην αποψινή ρεβάνς του 1-0 για το Ιταλικό κύπελλο ανάμεσα στην Φιόρε και την Ίντερ θα πάω με το Χ-2 (πληρωμένη) διότι δεν πιστεύω ότι μπορεί να χάσει αυτή την πρόκριση ο Μουρίνιο !!

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια θα πάω με τα πολλά γκόλ στην Ελβετία (Γκρασκόπερς-Γιουνκγ Μποις) και στην Αγγλία(Τσέλσι) και με τα 2-3 goal στο παιχνίδι της Σεβίλλης, ένα σημείο που το επιβεβαιώνει η παρέα του Κανουτέ για 6 συνεχή παιχνίδια!


Γκρασκόπερς-Γιουνκγ Μποις – Over (2-1)
Βαγιαδολίδ-Σεβίλλη – 2-3 γκόλ (2-1)
Φιορεντίνα-Ίντερ – Χ/2 (0-1)
Τσέλσι-Μπόλτον – Οver (1-0)
Μπενφίκα-Σπόρτινγκ -- 1 (2-0)
4/5
Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: