Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Δευτερη αγωνιστική στο Μπραζιλεϊράο!



 Καλησπέρες! Δεύτερη αγωνιστική στο Μπραζιλεϊράο και σήμερα θα κάνουμε τα δύο πρώτα πονταρίσματά μας στο αγαπημένο πρωτάθλημα του μπλογκ.

Πρώτη επιλογή για σήμερα θα είναι ο άσσος της Κοριτίμπα κόντρα στην Μποταφόγκο. Η Κόσα έχει μια από τις δυνατότερες έδρες στην Βραζιλία και εκεί θα βασιστεί για να εκπληρώσει τους φετινούς της στόχους. Η αλήθεια είναι ότι η Κοριτίμπα δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα χάνοντας με "κάτω τα χέρια" από την Ιντερνασιονάλ, έχοντας όμως στο μυαλό της τον επαναληπτικό του κυπέλλου όπου διέλυσε την Βιτόρια Μπαϊα με 4-1. Η Μποταφόγκο από την άλλη μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα κερδίζοντας την Σαο Πάολο 4-2 με ανατροπή.

Θα πάρω τον άσσο γνωρίζοντας ότι οι γηπεδούχοι θα μπουν από την αρχή να πιέσουν πολύ την Μποταφόγκο και για εμένα έχουν τον πρώτο λόγω στο μάτς καθώς είναι πολύ λίγες οι ομάδες στην Βραζιλία που μπορούν να αντέξουν στο καυτό Κόουτο Περέϊρα.

Η δεύτερη επιλογή μου θα είναι το διπλό της πρωταθλήτριας Κορίνθιανς κόντρα στην Ατλέτικο Μινέϊρο. Αναμένω κλειστό παιχνίδι όπου η Κορίνθιανς, με το έμπειρο και ποιοτικό ρόστερ που έχει, μπορεί να πάρει το τρίποντο.

Οι επιλογές μου είναι...

Κοριτίμπα-Μποταφόγκο (1) στο 2,15


Ατλέτικο Μινέϊρο-Κορίνθιανς (2) στο 2,80

Καλή τύχη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: