Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Με Σεντ Ετιέν σήμερα για βάση!

Καλημέρα σε όλους του φίλους! Δεν πήγε καλά χτες η μέρα αφού πέρασε μόλις μια επιλογή (Μπέρνλι) και σήμερα θα επιδιώξω να βρούμε ξανά τον δρόμο για το ταμείο! Η λογική στοιχηματισμού μου πάντως δεν θα αλλάξει και θα συνεχίσω να κυνηγάω μεγάλες αποδόσεις!

Το πρώτο σημείο που θα κρατήσω από τα σημερινά παιχνίδια θα είναι το διπλό της Σέντ Ετιέν που αγωνίζεται στην έδρα της Σοσό. Οι γηπεδούχοι είναι κουρασμένοι και απογοητευμένοι από την μεσοβδόμαδη ευρωπαϊκή τεσσάρα από την Μέταλιστ. Από την άλλη οι Στεφανουά δεν είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, είναι ξεκούραστοι και βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Το διπλό για εμένα έχει το προβάδισμα!

Σοσό-Σέντ Ετιέν (2) στο 3,1

Στα υπόλοιπα, πλην Βραζιλίας, έχω κρατήσει τον άσσο της Κέρκυρας κόντρα στο Παναθηναϊκό και σαν δεύτερα σημεία έχω τα διπλά της Σίτι και της Γουέστ Χαμ που θα τα κάνω μια δυάδα!

Κέρκυρα-Παναθηναϊκός (1) στο 5,5

Δυάδα

Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι (2)
Νότιγχαμ Φόρεστ-Γουέστ Χαμ (2)

Πάμε τώρα και στα της Βραζιλίας όπου σήμερα γίνεται του...κλάσσικο!

Ας αρχίσω με τα μάτς που είναι no-bet για εμένα τα οποία είναι το Φλαμένγκο-Βάσκο και το Σάντος-Σάο Πάολο. Στα υπόλοιπα θα επιμείνω στην άποψη της Παρασκευής για τον άσσο της Παλμέϊρας καθώς η Βερντάο είναι σε καλή κατάσταση και θεωρώ ότι θα έχει τον πρώτο λόγο απόψε. Το άλλο σημείο που θα κρατήσω είναι το διπλό της Ιντερνασιονάλ κόντρα στην Γκρέμιο λόγω φόρμας αλλά και λόγω ψυχολογίας καθώς η Ιντερ μεσοβδόμαδα έγινε υπερπρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής!

Θα τα κάνω μια δυάδα με μέτριο μπετ ...

Δυάδα

Παλμέϊρας-Κορίνθιανς (1) στο 2,6
Γκρέμιο-Ιντερνασιονάλ (2) στο 2,6

Καλή τύχη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: