Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Φουλ πρόγραμμα σε Α και Β κατηγορία Βραζιλίας!


Καλησπέρα σε όλους! Φουλ-κομπλέ αγωνιστική έχουμε σε Α και Β κατηγορία Βραζιλίας. Λίγο καθυστερημένα θα προτείνω ένα μάτς από την Β και σχετικά νωρίς αυτά της Α.

Το μάτς από την Β είναι το διπλό της Βιτόρια Μπαία κόντρα στη Ναούτικο. Το "λιοντάρι" της Μπαία θέλει οπωσδήποτε του χρόνου να αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία και απόψε παίζει ένα κομβικό μάτς που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό αν θα συνεχίσει να κυνηγά την πρώτη τετράδα ή όχι. Το διπλό έχει ρίσκο αλλά αξίζει να το κυνηγήσουμε.

Στα της μεγάλης κατηγορίας θα πάρω σίγουρα το διπλό της Κρουζέιρο που δείχνει να έχει πάρει φόρα και το διπλό στο Πακουεμπού κόντρα στην Κορίνθιανς σίγουρα έχει ανεβάσει την ψυχολογία των παιχτών του Σαντάνα.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της μεγάλης κατηγορίας καλές πιθανότητες να επαληθευτεί έχει ο άσσος της Κοριτίμπα κόντρα στη Σάο Παολο αλλά οι τιμές του άσσου είναι χαμηλές για ένα τέτοιο μάτς. Σημεία που ξεχωρίζουν και είναι πιθανά να "μπουν" στο παιχνίδι μου είναι το διπλό της Παλμέϊρας, το διπλό της Φλου και το χ στο μάτς της Σάντος με τη Φλαμένγκο.

Μονά αποδεκτά

Ναούτικο-Βιτόρια (2) στο 4,5

Ατλέτικο Γκ.-Κρουζέιρο (2) στο 2,05

Τα υπόλοιπα τρια μάτς θα τα βάλω σε ένα συστηματάκι όπου θα ζητάω δυάδες!

Καλή τύχη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: