Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Ημιτελικοί Κόπα Αμέρικα!

Μπήκαμε στην τελική ευθεία του Κόπα Αμέρικα καθώς σήμερα και αύριο έχουμε τους δύο ημιτελικούς που θα αναδείξουν το ζευγάρι του τελικού.

Η αλήθεια είναι ότι όσα μας πήρε στην αρχή η διοργάνωση μας τα έδωσε πίσω στους προημιτελικούς και το πολύ θετικό για εμάς είναι ότι έχει "επιβιώσει" το στοιχήμάς μας για κατάκτηση της Παραγουάης http://bet-erans.blogspot.com/2011/07/2011.html!!!

Πάμε να δούμε τα ζευγάρια των ημιτελικών...

Περού-Ουρουγουάη

Η Ουρουγουάη έκανε την υπέρβαση και άφησε εκτός την διοργανώτρια Αργεντινή και τώρα με φόρα κάνει όνειρα για την κατάκτηση του τροπαίου. Το παράξενο είναι ότι ο Όσκαρ Ταμπάρες και οι παίχτες του θα βρουν έναν συμπατριώτη τους στον δρόμο προς τον τελικό, τον Σέρχιο Μαρκαριάν, ο οποίος είναι ο βασικός παράγοντας που το Περού, παρά τις πολλές απουσίες που έχει, βρέθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Προσωπικά δίνω τον πρώτο λόγο στη Σελέστε αλλά πιστεύω ότι το μάτς είναι οριακό και δεν θα μου κάνει καμία έκπληξη αν οι Περουβιανοί πάρουν την πρόκριση.

Παραγουάη-Βενεζουέλα

Οι δύο ομάδες ήταν μαζί στον δεύτερο όμιλο και στο μεταξύ τους μάτς ήρθαν 3-3! Αυτό το ζευγάρι για εμένα είναι πραγματικά 50-50 και δεν μπορώ να δώσω προβάδισμα σε καμία από τις δύο ομάδες. Οι Παραγουανοί κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά μόνο με ισοπαλίες παίζοντας μέτριότατο ποδόσφαιρο και δεν θυμίζουν πολύ την ομάδα που εντυπωσίασε πέρσι στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Από την άλλη η Βενεζουέλα είναι η ευχάριστη έκπληξη του φετινού Κόπα Αμέρικα φτάνοντας για πρώτη φορά στον ημιτελικό παίζοντας σχετικά όμορφο ποδόσφαιρο.

Στα στοιχηματικά των ημιτελικών, πιστεύω αρκετά το άντερ στον αγώνα Ουρουγουάη-Περού αλλά επειδή οι τιμές είναι πολύ χαμηλές θα ρισκάρω στο 0-1 γκολ. Όσον αφορά στο Παραγουάη-Βενεζουέλα έχοντας παίξει από την αρχή της διοργάνωσης την κατάκτηση του κυπέλλου από την Παραγουάη δεν θέλω να ρισκάρω σε αυτή την φάση και με άλλα στοιχήματα πάνω στην ομάδα του Μαρτίνο.

Συνεπώς...

Ουρουγουάη-Περού (0-1 γκολ) στο 2,7

Καλή τύχη!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

2 παράθυρα ανοιχτά έχω στο pc αυτές τις μέρες, το Novasports.gr στο live streaming με τα παιχνίδια του copa america και το στοιχηματοsite!!! Viva MArkarian!!!!!

Ανώνυμος είπε...

έχουμε πάθει με το κόπα αμέρικα! κι εδώ μια απο τα ίδια. πήραμε και κάτι ;)