Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Πάμε ξανά με την "Μενγκάο".

Καλημέρα σε όλους! Μεσοβδόμαδη αγωνιστική στο Μπραζιλεϊράο και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Στα σημερινά πρώτη μου επιλογή θα είναι το διπλό της Φλαμένγκο κόντρα στην Αμέρικα Μινέϊρο. Η "Φλα" έκανε πολύ καλή εμφάνιση το Σάββατο και πήρε μεγάλη νίκη (4-1) κόντρα στην Ατλέτικο Μιν. και σήμερα κόντρα σε μια ομάδα που είναι μια "ταχύτητα" κάτω θεωρώ ότι έχει τον πρώτο λόγο.

Αμέρικα Μινέϊρο-Φλαμένγκο (2) στο 2,1

Στα υπόλοιπα ξεχωρίζει το μάτς της Βάσκο με τη Κρουζέϊρο. Οι δύο ομάδες έχουν ποιότητα αλλά η μια (Βάσκο) έχει αποπροσανατολιστεί από την κατάκτηση του κυπέλλου ενώ η άλλη (Κρουζέϊρο) ψάχνει να βρει τη φόρμα της. Σε αυτό το μάτς ξεχωρίζει η επιστροφή του Ζοέλ Σαντάνα, του νέου προπονητή της Κρουζέϊρο, στο Ρίο όπου ήταν παίχτης και προπονητής της Βάσκο (..και όχι μόνο). Αναμένω το μάτς να είναι μοιρασμένο και δεν θα μου κάνει έκπληξη αν το μάτς έρθει ισόπαλο.

Πάμε και μια "γύρα" στα υπόλοιπα όπου για εμένα δεν έχουν αξία οι άσσοι της Γκρέμιο και της Σάο Πάολο. Μεγάλο ποντάρισμα παίρνει το διπλό της Κορίνθιανς όπου έχει αρκετές πιθανότητες αλλά θέλει προσοχή καθώς παίζει σε μια πολύ δυνατή έδρα. Τέλος "τριπλή" είναι το μάτς Φιγκεϊρένσε με τη Σάντος καθώς οι απουσίες των φιλοξενούμενων κάνουν πολύ δύσκολη την επιλογή σημείου.

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: