Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

3η αγωνιστική στην Βραζιλία!



Καλησπέρα σε όλους! Τρίτη αγωνιστική στην Βραζιλία και ελπίζω σε καλύτερα στοιχηματικά αποτελέσματα σε σχέση με τις δύο προηγούμενες.

Η ομάδα που μας έχει πληγώσει μέχρι τώρα είναι η Κρουζέϊρο καθώς και τις δύο φορές που την ποντάραμε εκείνη δεν πήρε το τρίποντο. Για το πρώτο μάτς δεν έχω εικόνα για να πω αν άξιζε τους βαθμούς αλλά για το δεύτερο θεωρώ ότι άδικα δεν πήρε το τρίποντο. Σήμερα παίζει κόντρα στην Φλουμινένεσε η οποία αν και πρωταθλήτρια δεν φαίνεται να μπορεί να υπερασπιστεί τον τίτλο της και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά. Δεν προτρέπω κανέναν να πάει προς το διπλό αλλά προσωπικά το έχω τιμήσει σε απόδοση 3,1 όταν άνοιξαν οι "αγορές" καθώς το θεώρησα value.

Το σημείο που θεωρώ ότι είναι αρκετά δυνατό είναι ο άσσος της Σεαρά κόντρα στην Μποταφόγκο. Οι γηπεδούχοι μπροστά στο κοινό τους είναι πάντα δυνατοί και κόντρα στην "Φογκάο" που δεν έχει πείσει μέχρι τώρα έχουν τον πρώτο λόγο.

Σεαρά-Μποταφόγκο (1)

Στα υπόλοιπα μάτς της ημέρας καλό φαίνεται το άντερ αλλά και ο άσσος στο μάτς της Παλμέϊρας με την Ατλέτικο Παραναένσε ενώ το άλλο μάτς για εμένα είναι no bet!

Καλή μας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: