Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ματσάρα στο Μιλάνο!

Το μάτς ανάμεσα στην Μίλαν και την Ίντερ κλέβει την παράσταση στο αποψινό πρόγραμμα. Δύο ομάδες "γίγαντες" χωράνε στην ίδια πόλη και κάθε χρόνο μας προσφέρουν τουλάχιστον δυο ντέρμπυ φωτιά με ένταση, πάθος, ξύλο και πολύ θέαμα.

Το σημερινό μάτς πέρα από την αντιπαλότητα και το γόητρο θα έχει και βαθμολογικό κίνητρο καθώς οι δύο ομάδες (μαζί με την Νάπολι) θα διεκδικήσουν μέχρι το τέλος το Σκουντέτο.

Στο μάτς του πρώτου γύρου η Μίλαν είχε κερδίσει με 0-1 αλλά πολλά πράγματα άλλαξαν από τότε έως σήμερα. Πρώτα από όλα άλλαξε ο προπονητής της Ίντερ, Ράφα Μπενίτεθ, και την θέση του πήρε ο πρώην "αστέρας" της Μίλαν, ο Λεονάρντο. Επίσης η Ίντερ δεν έχει πλέον τόσες σημαντικές απουσίες όπως σε εκείνο το μάτς, αν και το αποψινό αμυντικό δίδυμο θα είναι γρίφος. Τέλος το ντεφορμάρισμα έχει έρθει "τούμπα" και πάει προς την μεριά της Μίλαν που σίγουρα δεν διανύει την καλύτερη περίοδό της.

Στοιχηματικά τώρα ότι και να παίξουμε "δίκιο" θα έχουμε καθώς σε ντέρμπυ σαν και αυτά η μπίλια μπορεί να κάτσει παντού. Διαισθητικά και μόνο θα πάρω το διπλό καθώς το μομέντουμ δείχνει Ίντερ. Ωραία στοιχηματάκια είναι επίσης να σκοράρει ο Πατσίνι στο μάτς και το να πέσει μια κόκκινη.

Συνεπώς...

Μίλαν-Ίντερ (2) / σκόρερ Πατσίνι / να έχει κόκκινη το μάτς

Καλή μας διασκέδαση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: