Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Αναζητώντας την ευκαιρία!




Καλησπέρα σε όλους! Τα πρωταθλήματα φτάνουν προς στο τέλος και όπως είπα σε προηγούμενη ανάρτηση τα σοβαρά πονταρίσματα τελείωσαν για εμένα(εκτός συγκλονιστικού απροόπτου!!!), αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σταματάει και το στοίχημα γενικά. Σε αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές έχω σκοπό να ποντάρω με χαμηλές "μίζες" σε μεγάλες αποδόσεις που να υπάρχει "αξία".

Στο σημερινό πρόγραμμα έχω τσεκάρει δύο διπλά με μεγάλες αποδόσεις. Πρόκειται για την Ομπερχάουζεν και την Όσναμπρικ. Οι δύο ομάδες, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμο και σήμερα παίζουν το θεωρητικά ευκολότερο παιχνίδι που τους έχει απομείνει. Η Ομπερχάουζεν αγωνίζεται κόντρα στην Άαχεν και η Όσναμπρικ κόντρα στην Πάντερμπορν (και οι δύο αγωνίζονται εκτός έδρας).

Μετά από αρκετή σκέψη πήρα την απόφαση να ποντάρω μόνο στο ένα από τα δύο και κατέληξα στην Ομπερχάουζεν όπου παίζει με καλύτερο αντίπαλο αλλά αδιάφορο. Επίσης έχει ένα "κλικ" καλύτερη ψυχολογία καθώς την περασμένη αγωνιστική νίκησε με 2-1 την Καρλσρούη και εκεί που την είχαν ξεγράψει όλοι κατάφερε να παραμείνει ζωντανή.

Συνεπώς...

Άαχεν-Ομπερχάουζεν (2)

Καλή μας επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: