Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Κρίνεται ο τίτλος στην Ολλανδία!!!


Καλημέρα σε όλους! Με δυο μονά θα πάμε σήμερα, την Τβέντε και την Λιντς. Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο σημείο βγαίνει από την αναγκαιότητα και την διαφορά ποιότητας των δύο (αν και φέτος η Ντε Χάαγκ δεν πάει άσχημα), ενώ το δεύτερο κυρίως λόγω ενστίκτου και απόδοσης.

Η Τβέντε αυτοκτόνησε την προηγούμενη αγωνιστική και πλέον ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με την Αϊντχόφεν, στην ισοβαθμία όμως έρχεται δεύτερη. Οι πρωταθλητές έχουν βάσιμες ελπίδες όμως να πιστεύουν ότι μετά από αυτή την αγωνιστική μπορεί να είναι και πάλι μόνοι πρώτοι (αρκεί βέβαια να κερδίσουν) καθώς η Αϊντχόφεν παίζει κόντρα στην Φέγενορτ που θα δώσει τα πάντα (στην κυριολεξία) για να της κόψει το πρωτάθλημα και να ξεπλύνει παράλληλα την ντροπή του πρώτου γύρου όπου είχε χάσει με 10-0(!!!). Θα παίξω το διπλό της Τβέντε με δυνατή "μίζα" σε αποδόσεις αυστηρά πάνω του 2, αν και γνωρίζω ότι έχει τα ρίσκα του.

Τώρα όσον αφορά το μάτς της Λίντς με την Ρέντινγκ η φόρμα λέει Ρέντινγκ αλλά βλέποντας ότι δίνεται φαβορί το διπλό μέσα στο Έλαν Ρόουντ ποντάρω αυτόματα στον άσσο και ας μην έρθει ποτέ. Πέρα από αυτό όμως το μάτς θα είναι τηλεοπτικό και οι ομάδες δείχνουν άλλη σοβαρότητα μπροστά στις κάμερες (...και κυρίως οι μεγάλες ομάδες όπως είναι η Λίντς).

Συνεπώς το παιχνίδι μου θα είναι ...

Μονά αποδεκτά

Ντεν Χάαγκ-Τβέντε (2)

Λίντς-Ρέντινγκ (1)

Καλή μας επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: