Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Στην Αγγλία πέφτει το "βάρος" μας!!!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους!!! Ωραίο κουπόνι έχουμε μπροστά μας και ελπίζω να βρούμε τον "δρόμο" για το ταμείο.

Τα σημεία που θα στηρίξω θα είναι η Μίλγουολ, Σουόνσι, Βαγιεκάνο, Μαν.Γιουν. και εντελώς αψυχολόγητα έβαλα και ένα αυριανό, την Μπάγερν(είδα την παράδοση και τρόμαξα...βέβαια αυτά δεν παίζουν πάντα ρόλο).

Ειδική αναφορά θα κάνω στο διπλό της Μίλγουολ που θα είναι και το μονό αποδεκτό της ημέρας. Τα "λιοντάρια" έχουν μια τεράστια απουσία, αυτή του Μόρισον, και σίγουρα υπάρχει πιθανότητα να τους επηρεάσει. Πέρα από αυτό όμως το παιχνίδι είναι "σταθμός" για την φετινή χρονιά καθώς αν η Μίλγουολ πάρει το τρίποντο θα μπει για τα καλά σε τροχιά πλέϊ-οφ. Αναμένω ένα δυνατό και κλειστό μάτς από την Μίλγουολ όπου κόντρα σε μια αδιάφορη Κόβεντρι μπορεί, έστω και δύσκολα, να πάρει το διπλό το οποίο "συνοδεύεται" από ελκυστικότατες τιμές(2,6+).

Το παιχνίδι μου έχει ως εξής...

Μονό αποδεκτό

Κόβεντρι-Μίλγουολ (2)

Δυάδα 1

Μπέρνλι-Σουόνσι (2)
Μπάγερν Μ.-Λεβερκούζεν (1)

Δυάδα 2

Πονφεραντίνα-Ράγιο Βαγιεκάνο (2)
Μαν.Σίτι-Μαν.Γιουν (2)

Καλή μας επιτυχία!!!

Υ.Γ.1 Στα υπόψιν είχα και τον άσσο της Ρασίνγκ Κλούμπ, όπου παίζει "κλάσσικο" με την Ιντεπεντιέντε, αλλά μια η "κοιλιά" που κάνει τον τελευταίο καιρό και μια η παράδοση (όπου λέει ότι είναι ο καλύτερος πελάτης της Ιντεπεντιέντε) με κράτησαν μακριά από το μάτς.

Υ.Γ.2 Ντερμπάρα στο Μπερναμπέου και αναμένω να δω την αντίδραση της Ρεάλ μετά την πεντάρα που είχε φάει στον πρώτο γύρο. Στοιχηματικά δεν θα ασχοληθώ σοβαρά με το μάτς αυτό. Ίσως να ρίξω κανά "fun bet" αλλά τίποτα παραπάνω.

Υ.Γ.3 Όσο περνάει η ώρα το διπλό της Μίλγουολ ανεβαίνει, μάλλον λόγω της απουσίας του Μόρισον. Επιμένω πάντως στο διπλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: