Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Πολλές σκέψεις, λίγα σημεία...

Καλησπερίζω κάνοντας μια μικρή αναφορά στο χθεσινό μάτς της Σάλκε με την Βαλένθια λέγοντας ότι αυτό το 3-1 ήταν μαγική εικόνα και αν έπρεπε να ξανά ποντάρω πάλι διπλό θα έπαιζα.

Στα σημερινά όπως λέει ο τίτλος, υπάρχουν πολλές σκέψεις αλλά δύσκολα καταλήγω κάπου. Όλα τα μάτς έχουν τεράστιο ενδιαφέρον και θεωρώ ότι τα ζευγάρια είναι πολύ ισορροπημένα. Για ξεκάθαρο σημείο ούτε λόγος και αν κάποιος θέλει να ποντάρει σήμερα πρέπει να έχει στο νου του ότι παίρνει τεράστιο ρίσκο.

Ας αρχίσω όμως με τις σκέψεις μου που περιορίζονται σε 3-4 μάτς...

Αρχικά με "ψήνει" αρκετά το διπλό της ομάδας μου, της Λίβερπουλ, κόντρα στην Μπράγκα, εκεί όμως που κολλάω είναι ότι δεν θα αγωνιστούν ο Τζέραρντ(τραυματίας?) και ο Σουάρεζ(δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής). Το μάτς θα πάει μάλλον στα λίγα γκολ, όπως όλα τα εκτος έδρας της Λίβερπουλ φέτος στην Ευρώπη, και το πιθανότερο σημείο δείχνει η ισοπαλία...είναι όμως?

Ένα άλλο μάτς που μου αρέσει το ζευγάρι και θα ήθελα να παρακολουθήσω είναι αυτό ανάμεσα στην Τβέντε και την Ζενίτ. Οι δύο ομάδες κάνουν μια καλή χρονιά και θεωρώ ότι οι αναμετρήσεις τους θα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον. Στο σημερινό μάτς δίνω ένα "κλικ" παραπάνω στην έδρα αλλά θεωρώ ασφαλέστερη επιλογή τα πολλά γκολ, αν βέβαια κάποιος θέλει να ασχοληθεί.

Στα υπόλοιπα σκεφτόμουν το διπλό της Πόρτο, που την έχω σε μεγάλη εκτίμηση φέτος, αλλά μετά την αλλαγή των αποδόσεων όπου έγινε φαβορί θα το αποφύγω. Επίσης υπήρχαν σκέψεις για τους άσσους της Λεβερκούζεν και της Μπενφίκα αλλά οι χαμηλές αποδόσεις θα με κρατήσουν μακριά.

Στη σούμα, λέω να κρατήσω ως μονό αποδεκτό το διπλό της Λίβερπουλ και να κάνω μια δυάδα το όβερ της Τβέντε με το 2-3 γκολ στον αγώνα της Πορτογαλίας.

Συνεπώς...

Μονό αποδεκτό

Μπράγκα-Λίβερπουλ (2)

Δυάδα

Τβέντε-Ζενίτ (όβερ)
Μπράγκα-Λίβερπουλ (2-3 γκολ)

Καλή μας επιτυχία!!!

υ.γ. Το ότι ασχολούμαι σήμερα τόσο πολύ με την ομάδα μου, στοιχηματικά, δεν ξέρω αν είναι καλό σημάδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: