Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ



Καλημέρα σε όλους τους φίλους του μπλογκ...

Το σημερινό πρόγραμμα έχει αναμετρήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και τεράστια δυσκολία όσον αφορά τις εκτιμήσεις.

Πρώτη στάση θα κάνω στην πόλη του Μπέρμιγχαμ. όπου η Άστον Βίλα κοντράρεται με την Άρσεναλ. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι εντός αλλά για ακόμα μια φορά έχουν απουσίες. Από την άλλη η Άρσεναλ είναι μια του ύψους και μια του βάθους. Αντικειμενικά είναι δύσκολο το μάτς αλλά θα πάω στο διπλό που με ικανοποιούν οι τιμές άνω του 2. Βέβαια πέρα από αυτό η Άρσεναλ θα συνέλθει μετά από τις διαδοχικές ήττες και θα επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών αργά ή γρήγορα. Ελπίζω αυτό να γίνει από σήμερα...

Άστον Βίλα-Άρσεναλ (2) στο 2,05

Στα υπόλοιπα ...

Μου έχει καρφωθεί μια μπόμπα από την Τρίτη και πρόκειται για το χ2 της Μονπελιέ στο Βελοντρόμ. Η Μαρσέϊγ μας πλήρωσε μεσοβδόμαδα με το διπλό στην Ρωσία. Όπως έχω ξανα αναφέρει η ομάδα του νότου είναι μια από τις πιο αυτοκαταστροφικές ομάδες του πλανήτη και μέσα στην χαρά για την πρόκριση στους 16 εύκολα μπορούν να τα "θαλασσώσουν" κόντρα στην Μονπελιέ που δεν είναι της πλάκας. Πέρα από αυτό όμως, όταν αγωνίζεται ο πέμπτος (Μαρσέϊγ) με τον δεύτερο (Μονπελιέ) και το χ2 είναι σε τιμές άνω του 2,20, πιστεύω ότι αξίζει το ποντάρισμα.

Μαρσέϊγ-Μονπελιέ (χ2) στο 2,27


Τέλος θα παίξω με αρκετό ρίσκο το γκολ-γκολ στο Σαμπτόρια-Μίλαν, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί στις 4 από τις 5 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο "Μαράσι".

Σαμπντόρια-Μίλαν (γκολ-γκολ) στο 1,85

Καλή μας επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: