Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO (2)


Γειά χαρά ...

Σήμερα έχουμε την τέταρτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2012, που θα γίνει στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Πάμε να ξεκινήσουμε από τον αγώνα της εθνικής με το Ισραήλ, που θα είναι και η βασική μου πρόταση.

Στο μάτς της Παρασκευής, κόντρα στην Λεττονία, η εθνική μετά από καιρό έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και ικανοποίησε τον κόσμο που την παρακολούθησε.Σήμερα θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που κατά την άποψη μου δεν είναι πολύ καλύτερη (χωρίς τον Μπεναγιούν) από την Λεττονία. Πιστεύω ότι αν η εθνική παρουσιάσει το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο με αυτό της Παρασκευής δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει την νίκη.

Συνεπώς παίζω ...

Ελλάδα-Ισραήλ (1) στο 1,70

Στα υπόλοιπα μάτς της ημέρας σκεφτόμουν να ποντάρω τον άσσο των Ιταλών κόντρα στους Σέρβους αλλά τελικά θα τον αποφύγω καθώς θα πέσουν όλοι με τα μούτρα και αυτό δεν έχει πάντα καλές συνέπειες. Έτσι και αλλιώς με την μέχρι τώρα βαθμολογία στον όμιλο οι Ιταλοί δεν χαλιούνται με το χ.

Σαν μπόμπίτσα βλέπω το χ2 των Αλβανών κόντρα στην Λευκορωσία. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν πολύ δύσκολα. Πέρα από αυτό έχουν πάρει τρελό ποντάρισμα (94%) κάτι που δεν συμμερίζομαι καθώς δεν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ των ομάδων. Εδώ θα ρισκάρω στο ακριβές σκορ 0-0 (με τεράστιο ρίσκο βέβαια).

Λευκορωσία-Αλβανία (σκορ 0-0) στο 7,5 και (χ2) στο 1,9

Καλή μας επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: