Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ



Γειά χαρά ...

Τον τελευταίο καιρό δεν πάνε καθόλου καλά τα πράγματα (στοιχηματικά) και ελπίζω τις επόμενες μέρες να μας γυρίσει και να βρούμε τον δρόμο για το ταμείο.

Σήμερα το πρόγραμμα κατά κύριο λόγο έχει Βραζιλία, ένα πρωτάθλημα που τα πάμε καλά αλλά τον τελευταίο καιρό και αυτό μας κάνει νερά.

Τα πράγματα στο Μπραζιλεϊράο μπαίνουν στην τελική ευθεία, αφού απομένουν 11 αγωνιστικές για το φινάλλε και κάθε απώλεια βαθμού θα κοστίζει. Η μάχη είναι μεγάλη στις πρώτες θέσεις αλλά και στην ουρά της βαθμολογίας. Την κούρσα οδηγεί η Φλουμινένσε και ακολουθεί από κοντά η Κορίνθιανς και η Κρουζέϊρο. Στον πάτο της βαθμολογίας δίνουν μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού η Προυντέντε, η Μινέϊρο, η Ατλ. Γκοϊνιένσε, η Αβαϊ, η Γκοϊας και η περσινή πρωταθλήτρια Φλαμένγκο.

Από το σημερινό πρόγραμμα, θεωρώ ότι αξίζει ο άσσος της Φλουμινένσε κόντρα στην Σάντος. Οι γηπεδούχοι θέλουν να διατηρηθούν στην κορυφή και μπορούν σήμερα να πάρουν το τρίποντο κόντρα σε μια ομάδα η οποία έχει ποιότητα αλλά δεν έχει κίνητρο. Η Σάντος έχει εκπληρώσει τον στόχο της χρονιάς αφού βγήκε στο Λιπερταδόρες ως κυπελλούχος. Στην κούρσα του πρωταθλήματος έχει μείνει 13 βαθμούς μακρυά από την κορυφή και η απόδοσή της στο πρωτάθλημα έχει σκαμπανεβάσματα. Επιπλέον σήμερα έχει κάποιες απουσίες.

Αν η Φλουμινένσε θέλει το πρωτάθλημα τέτοια μάτς, μπροστά στο κοινό της, πρέπει να τα καθαρίζει.

Φλουμινένσε-Σάντος (1) στο 1,85

Καλή μας επιτυχία!!!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Oi epiloges den einai lathos apla eisai ligo atyxos.Den peirazei omws tha girisei.