Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΗΜΕΡΑ




Γειά χαρά ...

Δεύτερη σερί αρνητική μέρα χτες και ελπίζω σε ανάκαμψη για το νέο κουπόνι.

Το πρόγραμμα σήμερα δεν είναι για πολλά πολλά και έχω ξεχωρίσει μόλις ένα παιχνίδι. Πρόκειται για το διπλό της Γκένκ κόντρα στην Μαλίν. Η Γκένκ οδηγεί την κούρσα στο Βέλγιο με 8 νίκες και 1 ισοπαλία έχοντας σκοράρει σε αυτά τα 9 μάτς 29 γκολ, με τον εξαιρετικό φορ Βόσεν να έχει πετύχει τα 13 από αυτά. Από την άλλη η Μαλίν βρίσκεται στην 5η θέση και κάπου εκεί αναμένεται να τερματίσει. Η Γκένκ θέλει το διπλό καθώς στην συνέχεια το πρόγραμμα έχει Άντερλεχτ και Σταντάρ Λιέγης, όπου αν κερδίσει σήμερα θα πάει με αέρα 4 πόντων στα κρίσιμα μάτς.

Το σημερινό παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, καθώς η Μαλίν έχει δυνατή έδρα, αλλά σε τιμές άνω του 2 αξίζει να ποντάρουμε την Γκένκ. Επίσης αν προηγηθεί η Γκένκ, όποιος το φοβάται μπορεί να το καλύψει.

Συνεπώς ...

Μαλίν-Γκένκ (2) στο 2

Τώρα όσον αφορά την γκρίνια σε σχόλια σε ανάρτησή μου στο μπλόγκ του Κουβανού, δεν έχω να πω πολλά. Το ίντερνετ είναι γεμάτο με στοιχηματικά μπλόγκ και σάϊτ, κάτι που σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε από που θα διαβάζετε και ποιόν θα εμπιστεύεστε. Όποιος θεωρεί ότι γράφω μπούρδες ας μην ακολουθήσει. Έτσι και αλλιώς δεν έχω αναγκάσει κανέναν να διαβάζει ή να παίζει αυτά που γράφω. Στο προσωπικό μου μπλογκ ούτε καν διαφημήσεις δεν έχω και το μόνο μου κέρδος (ή ζημιά) είναι από την επιτυχία ή όχι των προγνωστικών μου. Επίσης σε γενικές γραμμές δεν πάνε άσχημα τα προγνωστικά που δίνω, χωρίς να λέω ότι είμαι ο σούπερ tipster, ποτέ δεν το έχω πει αυτό και ποτέ δεν έχω σπάσει τα "αυτιά" σας με κάποια μου επιτυχία.

Όποιος έχει αντίθετη άποψη μπορεί να ανοίξει συζήτηση μαζί μου (ειλικρινά), στέλνοντάς μου mail στην φόρμα που έχω κάτω κάτω στο προσωπικό μου μπλόγκ http://www.games-prediction.blogspot.com/.

Καλή επιτυχία στα σημερινά ότι και αν επιλέξετε!!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φιλε ειμαι αυτος που σε κατηγορησε οτι λες μπουρδες,κοιτα ισως παραφερθηκα απο την μερια μου και σε προσβαλλα για αυτο σου ζητω συγνωμη.

Pythia είπε...

Φίλε μου ούτε παρεξηγήθηκα ούτε με προσέβαλλες ούτε υπάρχει λόγος να ζητήσεις συγνώμη.Εξηγώ ότι ούτε επαγγελματίας tipster είμαι ούτε βγάζω λεφτά από αυτό που κάνω. Απλά γουστάρω το στοίχημα και να μοιράζομαι τις απόψεις μου μαζί σου και με όλους τους φίλους του μπλόγκ. Ότι γράφω το παίζω κιόλας και αν δεν έρχεται είμαι ο πρώτος που πάω κουβά. Αν θες πάντως επικοινώνησε μαζί μου (μέσω μαιλ) για να μου πεις τι σε ενόχλησε.