Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EYRO 2012



Καλημέρα σε όλους τους φίλους του μπλόγκ. Σήμερα Παρασκευή, το πρόγραμμα είναι κομπλέ καθώς έχουμε αγώνες για τα προκριματικά του Euro 2012. Η Uefa έκανε αλλαγή στις μέρες που διεξάγονται οι αγώνες της προκριματικής φάσης και αντί για Τετάρτη και Σάββατο που είχαμε συνηθίσει θα γίνονται Παρασκευή και Τρίτη.

Σήμερα στην μάχη των προκριματικών μπαίνει και η εθνική Ελλάδος που θα αντιμετωπίσει την Γεωργία στο στάδιο Καραϊσκάκι. Η ανανεωμένη εθνική θέλει να ξεκινήσει με το τρίποντο καθώς στην συνέχεια έχει πολύ δύσκολο μάτς στο Ζάγκρεμπ με την Κροατία. Στοιχηματικά ο άσσος πληρώνει 1,4. Αν και δεν βλέπω ότι θα γίνει έκπληξη καλύτερα να μην αγγίξουμε το μάτς.

Στα σημερινά, το ποντάρισμά μου θα είναι το διπλό στο ημίχρονο στον αγώνα ανάμεσα στην Εσθονία και την Ιταλία. Η Ιταλία με τον Τζέζαρε Πραντέλι στον πάγκο και πολλά νέα πρόσωπα, όπως ο Κασσάνο και ο Πατσίνι, θέλει να αφήσει πίσω το Μουντιάλ του 2010 και να κάνει μια νέα αρχή. Η Εσθονία είναι αντίπαλος που λογικά οι Ιταλοί δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα. Το διπλό στο ημίχρονο πληρώνει 2. Αν δεν είναι διπλό στο ημίχρονο και χαθεί το ποντάρισμα, θα ποντάρω στο live νίκη της Ιταλίας όπου σίγουρα οι τιμές θα πλησιάζουν το δυαράκι.

Συνεπώς ...

Εσθονία-Ιταλία (2 ημ. ή 2 ημ/2 τελ) στο 2

Καλή μας επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: