Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ


Γειά χαρά ...


Τετάρτη σήμερα με πολλά και ενδιαφέροντα μάτς σε τσάμπιονς λιγκ και όχι μόνο.


Ας ξεκινήσουμε με τον Παναθηναϊκό όπου παίζει τον πρώτο "τελικό" της χρονιάς κόντρα στην Κοπεγχάγη. Οι πράσινοι θέλουν όπωσδήποτε την νίκη αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς για την πρόκριση στους 16. Θεωρητικά ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερο ρόστερ και μεγαλύτερη εμπειρία από τους Δανούς .... όμως .... η εικόνα που παρουσιάζει στο γήπεδο μέχρι τώρα δεν νομίζω ότι φοβίζει την παρέα του Ν΄ντόι. Οι πράσινοι έχουν πολύ αργή ανάπτυξη και δύσκολα απειλούν τον αντίπαλο. Γενικά αναμένω ένα αργό μάτς το οποίο δεν θα μου κάνει εντύπωση αν κολλήσει στο χ. Στοιχηματικά όμως είναι για NO BET.


Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Βαλένθια με την Μαν.Γιουν. Οι δύο ομάδες έχουν κάνει διαφορετικό ξεκίνημα. Από την μια περιμέναμε την Βαλένθια αποδυναμωμένη, μετά την φυγή των Βίγια και Σίλβα, αλλά εκείνη εντυπωσιάζει σε κάθε μάτς παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Από την άλλη όμως έχουμε μια Γιουνάϊτεντ που απογοητεύει συνεχώς εχοντας χάσει την φρεσκάδα και την ποιότητα του παρελθόντος. Στοιχηματικά αξίζει πολύ το χ καθώς καμία από τις δύο δεν θέλει να χάσει. Την ισοπαλία την ευνοεί και η παράδοση όπου λέει ότι σε δύο μάτς στο Μεστάγια έχουμε δύο ισοπαλίες με σκορ 0-0.


Συνεπώς ...


Βαλένθια-Μαν.Γιου, (χ) στο 3,2


Σημείο άξιο προσοχής από την Βραζιλία είναι το διπλό της Ατλέτικο Μινέϊρο κόντρα στην Σεάρα. Η Ατλέτικο έχει φτάσει μια ανάσα από τον υποβιβασμό και από εδώ και πέρα θέλει μόνο νίκες για να ελπίζει. Έχοντας ποιοτικότερο ρόστερ από την Σεάρα ( και από πολλές άλλες ομάδες στην Βραζιλία) πιστεύω ότι μπορεί την νίκη όπου καλοπληρώνει.


Σεάρα-Ατλέτικο Μινέϊρο (2) στο 3,4


Καλή μας επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: