Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Come Back...με Champions League

Καλησπέρα σας φίλοι μου!
Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα διακοπών και αποχής από τα στοιχηματικά δρώμενα, ήρθε ο καιρός σιγά-σιγά να επιστρέψω στα του Στοιχήματος!


Απόψε ξεκινούν τα Πλέι-Οφ του Champions League, δυστυχώς χωρίς την ύπαρξη κάποιας ελληνικής ομάδας....Το μεγαλύτερο μέρος των παιχνιδιών γίνεται αύριο, ωστόσο και σήμερα υπάρχουν ορισμένοι αγώνες με αρκετό ενδιαφέρον.....Να πω σε αυτό το σημείο ότι λόγω του ότι είναι ξεκίνημα της σεζόν για όλες σχεδόν τις ομάδες, χρειάζεται αρκετή προσοχή στις επιλογές μας και στα πονταρίσματα μας....


Εγώ για σήμερα έχω επιλέξει μία διαδούλα και ελπίζω να έχουμε καλή αρχή..... Καταρχήν θα πάω με τα 2-3 γκόλ στο παιχνίδι της Γιουνγκ Μπόις με την Τότεναμ.Σχεδόν όλοι από ότι είδα πάνε με το διπλό της Τότεναμ, ωστόσο επειδή όπως είπα και πριν είναι αρχή της σεζόν και κάτι τέτοια φορτωμένα ματς τα φοβάμαι, θα πάω με τα γκολ τα οποία τα βρίσκουμε στην απόδοση του 1.90.
Σαν δεύτερο σημείο έχω επιλέξει το Χ και σε περίπτωση άσου το ποντάρισμα μας να επιστρέφεται πίσω, στο παιχνίδι της Ντιναμό Κιέβου με τον Άγιαξ. Τον Άγιαξ τον είδα στα διπλά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο ειδικά στην άμυνα.....με λίγο τύχη ο ΠΑΟΚ θα είχε περάσει!
Συνεπώς....


Γιούνκγ Μπόις-Τότεναμ -- > 2-3 γκόλ (3-2)
Ντιναμό Κιέβου-Άγιαξ --> Χ ( άσος No bet) (1-1)
1/2
Καλή τύχη να έχουμε και καλή μας επιστροφή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: