Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ ΣΗΜΕΡΑ



Γειά χαρά. Εδώ και λίγες μέρες έχει μπει στην ζωή μας το παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ το οποίο διεξάγεται στα γήπεδα της γειτονικής Τουρκίας. Ευκαιρία λοιπόν να ασχοληθούμε στοιχηματικά με την διοργάνωση. Επειδή όμως οι αγώνες είναι πάρα πολλοί και όπως είναι λογικό μπορεί να χάσουμε το μέτρο, καλύτερα να πάμε συντηρητικά για αρχή και να ποντάρουμε σε μάτς και αποδόσεις που να έχουν στοιχηματική αξία.


Ένα τέτοιο σημείο θα προτείνω και θα παίξω σήμερα, το οποίο είναι η νίκη της διοργανώτριας Τουρκίας κόντρα στην εθνική μας ομάδα. Πάω κόντρα την εθνική μας καθαρά και μόνο λόγω της απόδοσης. Θεωρώ ότι οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες και το μάτς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Συνήθως σε τέτοια μάτς στοιχηματικά ή πας πάσο ή αγοράζεις την καλύτερη απόδοση. Εγώ σήμερα θα κάνω το δεύτερο και θα πάρω το διπλό της Τουρκίας που πληρώνει
1,95. Έτσι και αλλιώς και να χάσει σήμερα η εθνική μας δεν χάνει κάτι καθώς τα πράγματα έχουν μπλέξει πάρα πολύ, όσον αφορά τις διασταυρώσεις στον νοκ-αουτ γύρω, μετά την ήττα της Ισπανίας από την Γαλλία.


Επίσης καλή εναλλακτική είναι το under 145.5 πόντους καθώς και οι δύο ομάδες αμύνονται καλά. Το συγκεκριμένο στοίχημα πλρώνει 1,9.


Συνεπώς ...


Ελλάδα-Τουρκία (2 απλή νίκη) στο 1,95 ή εναλλακτική πρόταση (under 145.5 πόντους) στο 1,9 (65-76)
2/2
TAMEIO


Καλή μας επιτυχία!!!

1 σχόλιο:

Pythia είπε...

Όποιος θέλει μπορεί κατά την διάρκεια του αγώνα, αν έχει πάρει κεφάλι η Τουρκία, να καλύψει το στοίχημά του για σίγουρο κέρδος.