Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ


Καλησπέρα σε όλους. Χτες δεν τα πήγαμε άσχημα καθώς πέρασε το όβερ της Βασιλείας και στο παρατρίχα να πιάσουμε την πρόκριση της Σαμπντόρια (ελπίζω όποιος το έριξε να το κάλυψε στο live όπου η απόδοση για πρόκριση της Βέρντερ στο 2-0 αλλά και στο 3-0 είχε φτάσει σε τεράστιες αποδόσεις).

Πάμε τώρα στα σημερινά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα πω την άποψή μου, αλλά ξεκαθαρίζω ότι μάλλον δεν θα ποντάρω κάτι ...

Θεωρώ πολύ χαμηλό τον άσσο του Άγιαξ καθώς παίζει με μια ομάδα που έχει αντίστοιχη ευρωπαϊκή εμπειρία με αυτόν και δεν θα χαριστεί.

Σχεδόν σίγουρος φαντάζει ο άσσος της Τότεναμ, αλλά σε αποδόσεις του 1,2 δεν ακουμπάμε ούτε για αστείο.

Μεγάλη μάχη θα γίνει στην Κοπεγχάγη, καθώς η ομάδα της πόλης αντιμετωπίζει τους "γείτονες" Νορβηγούς της Ρόζερμποργκ. Εδώ αν αξίζει κάτι είναι το γκολ-γκολ.

Στη Γαλλία παίζει η Οσερ με την Ζενίτ, σε ένα ισορροπημένο μάτς που οι Γάλλοι θα κυνηγήσουν την υπέρβαση. Γιατί όχι??? Καλοί οι Ρώσοι αλλά δεν είναι και φόβητρο.

Τέλος έχουμε τον αγώνα της Ζίλινα με την Σπάρτα Πράγας, όπου οι Σλοβάκοι πιστεύουν ότι έχουν περάσει. Εδώ αν είναι να παιχτεί κάτι αξίζει το διπλό (λόγω απόδοσης) και ίσως και το όβερ καθώς η Σπάρτα δίχως να έχει κάτι να χάσει θα ανοιχτεί.

Αυτά από το "σεντόνι" που επαναλαμβάνω δεν θα ακουμπήσω.

Το μόνο πράγμα που θα ακουμπήσω σήμερα θα είναι ο άσσος της Σάο Πάολο κόντρα στην Βάσκο ντα Γκάμα. Οι "τρικολόρ" του Σάο Πάολο βρίσκονται σε κρίση και πλέον είναι κοντά στις θέσεις του υποβιβασμού. Σήμερα αντιμετωπίζουν την αήττητη, μετά την διακοπή, Βάσκο ντα Γκάμα και καλούνται να πάρουν το τρίποντο και να ανασάνουν βαθμολογικά και ψυχολογικά. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολος ο άσσος αλλά λόγω αναγκαιότητας, προϊστορίας, ποιτοτικότερου ρόστερ και έδρας θεωρώ ότι η Σάο Πάολο μπορέι την νίκη.

Συνεπώς ...

Σάο Πάολο-Βάσκο ντα Γκάμα (1) στο 1,9 (0-0)
0/1
Καλή μας επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: