Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Σήμερα στο Μάντσεστερ έχουμε την μεγάλη μάχη ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ. Οι δύο ομάδες αναμένεται φέτος να δώσουν μάχη για μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα ο μεταξύ τους αγώνας έχει μεγάλο ενδιαφέρον.


Φαβορί στις αποδόσεις δίνετε οριακά η Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που θεωρώ λογικό καθώς οι δύο ομάδες είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο και απλά η δυναμική της έδρας δίνει μικρό προβάδισμα στην Σίτι. Προσωπικά δεν μπορώ να καταλήξω σε σημείο καθώς είναι πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα και τέτοιου είδους οριακά μάτς είναι δύσκολο να γνωρίζεις που θα καταλήξουν. Αν έπρεπε πάντως να ποντάρω ένα σημείο αυτό θα ήταν το Χ, λόγω της ίδιας δυναμικότητας των ομάδων.


Αυτό που θα ποντάρω προσωπικά σε αυτό το μάτς είναι να σκοράρει anytime ο Στίβεν Τζέραρντ, καθώς ο αρχηγός των "ρεντς" σε τέτοια μάτς είναι πάντα μέσα στις φάσεις και συχνά σκοράρει (όχι ότι στα άλλα δεν είναι μέσα στις φάσεις ...)


Συνεπώς ...


Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ σκόρερ--> Στίβεν Τζέραρντ στο 3,75 (3-0)
0/1
Καλή μας επιτυχία!!!


Υ.Γ. Μεγάλος ντόρος γίνεται με τον άσσο της Μπράσοφ κόντρα στην Ουνιρέα. Μπορεί να ρίξω κανά ψιλό ... αν και δεν αξίζει το ρίσκο σε τέτοια πρωταθλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: